Mellbimbót tetováltak a mellrákkal műtött nőnek

betegség mellrák műtét mellbimbó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laura, a kétgyerekes édesanya mellrákban szenvedett. Műtétei után helyre kellett állítani melleit, de az eredmény borzalmas lett.   

A Daily Mail-en megnézheted a képeket, hogyan korrigálták a kétgyermekes Laura melleit. Az asszony melleire műtétje után bimbókat kellett tetováltatni. Dupla masztektómián esett át, azaz mindkét mellét szinte teljesen eltávolították. Plasztikai sebészhez fordult, hogy hozza helyre kebleit, de a sebész valójában kézspecialista volt, és borzalmasan elrontotta az operációt, Laura eldeformált mellekkel és bimbók nélkül kelt fel a műtőasztalról.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Újra normálisnak akarta érezni testét, ezért újabb orvost kért meg, hogy javítsa ki a tönkretett testrészeket. Az új orvos kivette az implantátumokat a nő melléből, zsírt injekciózott a helyükre, egy tetováló művész pedig bimbókat tetovált rá. Laura annyira meghatódott, és boldog volt, hogy újra teljes életet élhet, hogy könnyekben tört ki, mikor meglátta "új" melleit.

Szeméremajkak redizájnolva: egy műtét, ami sokak életét megváltoztatja http://www.life.hu/drlife/20151103-szemeremtest-plasztika-azert-hogy-jobban-alljon-rajtunk-a-bikini-beavatkozas.htmlEgyre népszerűbb a szeméremtest-plasztika, Amerikában egy év alatt másfélszeresére nőtt a beavatkozásra vállalkozók száma. A beavatkozást sok nő azért választja, mert szeretne tökéletesen kinézni testhezálló nadrágban és bikiniben. Nem ez az egyetlen megdöbbentő vagy érhetetlen plasztikai beavatkozás. Dr. LifeThinkstockElképesztő! Testén kívül hordja a szívét egy orosz kislányhttp://www.life.hu/drlife/20151104-sulyos-rendellenesseg-kivul-hordja-a-szivet-egy-kislany-nem-lehet-megmuteni.htmlVirsaviya Borun egy igen ritka rendellenességgel jött világra: a mellkasán kívül van a szíve, amit egy vékony bőrréteg fed le. A látvány rémisztő, de egyben csodálatos is. Dr. LifeOrigoGuminőket árul egy kínai nagymama, hogy segítsen halálos beteg unokájánhttp://www.life.hu/drlife/20151104-yang-zuoping-kinai-nagymama-ferfinak-oltozve-guminoket-arul-hogy-segitsen-leukemias-unokajan.htmlAz idős asszonyt egy építkezésen fényképezték le, amint férfiruhába öltözve kínálja portékáit. A pénzt leukémiás unokájának kezelésére akarja fordítani. Dr. Life--Rubint Réka újra átélte a születését?http://www.life.hu/drlife/20151104-rubint-reka-fitnesz-edzo-arrol-vallott-hogy-legzesterapiaval-ujra-atelte-a-magzati-kort-es-a.htmlA légzésterápia a születés előtti állapotot is képes feltérképezni, a fitneszsztár is kipróbálta a kezelést, és azt állítja, újra átélte a születését.Dr. LifeOrigo8 alattomos ok, amiért fáradt lehetszhttp://www.life.hu/drlife/20151103-kihagyott-edzes-rumli-a-szobaban-ezek-miatt-lehetsz-faradt-es-masert-is.htmlLehajtott fej, a minimális koncentrációra való képtelenség és kávé literszámra. Ismerős? Nem is gondolnád, hogy a közhiedelemben álló dolgokon túl még mitől lehetsz fáradt. Dr. LifeThinkstockElsírta magát a hokis Hardi Richárd, amikor kiderült, hogy rákoshttp://www.life.hu/drlife/20151103-hardi-richard-a-ferencvaros-22-eves-hokisa-elsirta-magat-amikor-kiderult-hogy-rakja-van.htmlAhogy a Life.hu is megírta, a Ferencváros 22 éves hokisa, Hardi Richárd nyirokcsomórákkal küzd. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.