Elképesztő! Testén kívül hordja a szívét egy orosz kislány

Forrás: Instagram/dariborun -
rendellenesség Florida műtét kislány szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virsaviya Borun egy igen ritka rendellenességgel jött világra: a mellkasán kívül van a szíve, amit egy vékony bőrréteg fed le. A látvány rémisztő, de egyben csodálatos is. 

A szegycsontja és a szíve melletti rekeszizma a magzati állapotban nyitott maradt, emellett a beleinek egy kisebb része is kívülre került. Bár az ilyen kisbabák nem élnek sokáig, a kislány már hat éves, és édesanyja szerint egy életvidám, és mosolygós gyerek - írja a Daily Mail.

Virsaviya Borun, a kislány, aki kívül hordja a szívét Forrás: Instagram/dariborun

A lapnak nyilatkozó Virsaviya azt mondta, hogy nagyon szeret rajzolni, főleg Jézust és pónikat. Tisztába van azzal, hogy soha nem élhet majd úgy, mint kortársai, de így is boldog. Ebben az évben a család Bostonba költözött, ahol egy orvos vállalta a kisbeteg kezelését. A vizsgálatok során azonban kiderült, hogy nem hajtható végre a műtét, mert a gyermeknek magas a vérnyomása a szívkamrából kivezető artériákban. A kislány rosszul viselte a hideg időjárást, ezért inkább a floridai Hollywoodba költöztek. Az édesanya most pénz gyűjt, hogy a későbbi orvosi kezeléseket, és beavatkozásokat állni tudja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.