Sokkoló fotóval hívja fel a figyelmet betegségére egy fiatal fiú

Forrás: Facebook/Ste Walker -
betegség fotó crohn-betegség Facebook fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Ste Walker Crohn-betegségben szenved. Bár első ránézésre egészségesnek tűnik, a valóságban minden napját megkeseríti a szörnyű kór. 

Ez az állapot az emésztőrendszer krónikus gyulladásával jár. A fotón tisztán látszik, hogy Ste egy katétert használ, a hosszú cső egyik vége a szíve előtt egy nagyobb vénában, a másik pedig a mellkasán - ezt arra használják, hogy a fiú szervezetébe életfontosságú anyagokat juttassanak. Plusz az orrán át be van vezetve egy szonda, amely eltávolítja a gyomortartalmat. Illeosztómája is van, ami segítségével a vékonybelének egy kis szakaszát kivezetették a hasfalán kívülre, így ezen keresztül ki tud ürülni a széklete.

Ste Walker Forrás: Facebook/Ste Walker

"Az emberek elhamarkodottan ítélkeznek: az, hogy normálisan nézek ki, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs komolyabb bajom. Átlagos srácnak nézek ki, de ez azért van, mert én szeretném, ha ilyennek látnának. Ha közelebbről megnéznek, vagy feltesznek pár kérdést, kiderül, hogy komoly betegségben szenvedek" - írta egy Facebook bejegyzésben az angliai fiú, aki ezért is készítette ezt a fotót, amit a közösségi oldalán osztott meg. Arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy ha legközelebb valakinek beszólunk bármiért, gondoljuk át, mennyi baja lehet, amiről mi nem tudunk.

Élet sztómazsákkal – a szépség diadala a szégyen felett

Tavasszal egy 23 éves nő, Bethany Townsend fedte fel csábos testét, nem olyan rég pedig egy 33 éves testépítő férfi, Blake Beckford őrjítően szexi testére figyelt fel a világ. Mindketten fiatalok és gyönyörűek. Egyetlen szépségtapasz van csupán a történetben: egy sztómazsák a hasukon, amely a széklet felfogására szolgál. Náluk ugyanis így történik az ürítés.Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.