Lebetegedett a Victoria's Secret legdögösebb angyala - mi lesz így a bemutatóval?

Forrás: Instagram/Angelcandice -
fehérnemű betegség Candice Swanepoel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az influenza a legszebbeket sem kíméli: Candice Swanepoel pár nappal a fehérneműcég éves show-ja előtt robbant le. 

A csodaszép modell a közösségi oldalán panaszkodott arról a minap, hogy nincs túl jó formában. Candice-nek oxigénmaszkot kell viselnie, és azon van, hogy felturbózza az immunrendszerét, hiszen jövő héten csúcsformában kell lennie.

Forrás: Instagram/Angelcandice

A Victoria's Secret show-t egyébként hatalmas készülődés előzi meg: a modellek kőkeményen edzenek és annyit esznek, mint egy kismadár. Kíváncsi vagy, hogyan hozzák magukat formába a legszebb lányok? Tippjeikért kattints ide!

Napi 8 liter kóla végzett a 38 éves Victoria Lane-nelhttp://www.life.hu/drlife/20151105-victoria-lane-38-eves-anyuka-napi-8-liter-kolat-ivott-amibe-belehalt.htmlAz egygyerekes édesanya naponta 8 litert fogyasztott kedvenc kólájából, amely mellé gyógyszereket szedett és vodkát is ivott.Dr. Life--Oszter Sándor felesége: "Hagyjanak méltósággal elmenni" http://www.life.hu/drlife/20151105-oszter-sandor-feleseget-az-utolso-pillanatban-mentettek-meg-az-orvosai.htmlOszter Sándor felesége, Failoni Donatella négy napig feküdt a János kórház stroke osztályán. A zongoraművész már sokkal jobban érzi magát, de elmondása szerint ez a pár nap örökre megváltoztatta az életét. Dr. Life--Meghalt egy HIV-fertőzött, mert rákos lett egy benne élő féreghttp://www.life.hu/drlife/20151105-egy-hiv-fertozott-ferfi-egy-benne-levo-rakos-galandfereg-miatt-lett-tudorakos.htmlA kolumbiai férfi azért lett beteg, mert rákos lett a benne élő parazita. Dr. LifeThinkstockVedd fel a harcot az influenzával: erősítsd az immunrendszeredet elegendő folyadékkal!http://www.life.hu/drlife/20150124-szivderito-hogyan-erosithetjuk-immunrendszerunket-ivassal.htmlAz őszi, téli fertőzéses időszakban nem mindegy, hogy mennyit és mit iszunk, de még az sem, hogy mikor, hiszen mindez hatással van az immunrendszerünkre.Dr. LifeThinkstockSzeméremajkak redizájnolva: egy műtét, ami sokak életét megváltoztatja http://www.life.hu/drlife/20151103-szemeremtest-plasztika-azert-hogy-jobban-alljon-rajtunk-a-bikini-beavatkozas.htmlEgyre népszerűbb a szeméremtest-plasztika, Amerikában egy év alatt a másfélszeresére nőtt a beavatkozásra vállalkozók száma. A beavatkozást sok nő azért választja, mert szeretne tökéletesen kinézni testhezálló nadrágban és bikiniben. Nem ez az egyetlen megdöbbentő vagy érhetetlen plasztikai beavatkozás. Dr. LifeThinkstockMajdnem belehalt anorexiájába Megan Jayne, most ő segít másokonhttp://www.life.hu/drlife/20151104-megan-jayne-anorexias-lany-majdnem-belehalt-betegsegebe-most-o-segit-masokon.htmlAlig 30 kilót nyomott, most fehérneműs, boldog képekkel igyekszik hatni evészavarral küzdő társain az egykor anorexiás Megan.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.