Elhunyt a rákos férfi, aki elsőként láthatta a Star Wars 7-et

Forrás: Facebook/Ashley Fleetwood -
halál Star Wars film rákbeteg kívánság J.J. Abrams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Fleetwood egyetlen kívánsága az volt a halála előtt, hogy láthassa az űropera legújabb részét. J.J. Abrams teljesítette a kérését, és megnézhette az új filmet. Pár nap múlva a férfi meghalt. 

Sokan drukkoltak, hogy a Twitteren indult kampány sikerrel záruljon, és a 32 éves Star Wars rajongó Daniel meg tudja nézni gyermekkori kedvencét. A kérés persze hamar eljutott a Disney stábjához, akik örömmel teljesítették a kívánságot. A barátok és a készítők legnagyobb bánatára azonban pár nappal a vetítés után a férfi álmában elhunyt. A hírt felesége, Ashley osztotta meg a saját Facebook oldalán, ahol többen is részvétüket fejezték ki. Ahogy írta, "Daniel eggyé vált Istennel és az Erővel."

Ashley Fleetwood és férje, Daniel Fleetwood Forrás: Facebook/Ashley Fleetwood

Éveken át félrediagnosztizálták a Lyme-kóros fitneszmodellthttp://www.life.hu/drlife/20151110-jessica-bennett-lyme-koros-fitneszmodellt-es-uzletasszonyt-eveken-at-felrediagnosztizaltak.htmlJessica Bennettnek nem csupán a karrierje ment tönkre, hanem az egészsége is: a 31 éves fitneszmodell és üzletasszony szervezete teljesen legyengült orvosai gondatlansága miatt. Dr. Life--Jennifer Lawrence szeretné, ha tudnád, hogy szokott kezet mosnihttp://www.life.hu/drlife/20151110-jennifer-lawrence-szineszno-vicces-videoban-tisztazza-hogy-szokott-kezet-mosni.htmlA 25 éves Oscar-díjas színésznőnek elege lett a sajtó élcelődéséből egy korábbi viccelődése miatt, ezért saját maga vette kézbe a dolgokat. Dr. Life--Pánikrohamot kapott és összeesett Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/drlife/20151109-gregor-bernadett-szineszno-panikrohamot-kapott-es-osszeesett-a-szinpadon-errol-meselt-friderikusz.htmlA színésznő elmesélte, hogy rosszul lett a színpadon: teste felmondta a szolgálatot és összeesett előadás közben. Dr. Life--Arc nélkül él a 21 éves nő, de így is boldoghttp://www.life.hu/drlife/20151107-arc-nelkul-el-a-21-eves-no-khadija-khatoon-indiaban-de-igy-is-boldog.htmlKhadija Khatoon saját bevallása szerint boldog, hogy így kell leélnie az életét. A mindössze 21 éves indiai lány ugyanis egy komoly betegséggel született, melynek következtében az arca teljesen eltorzult. Dr. Life--Kiállítás nyílt mellrákos nők fotóibólhttp://www.life.hu/drlife/20151106-kiallitas-mellrakos-nok-fotoibol-megrendito-fotosorozat-mellamputacion-atesett-nok-kepeibol.htmlMegrendítő az a fotósorozat, amelyen olyan nők portréi láthatóak, akik mellamputáción estek át. Dr. Life--Itt a Star Wars 7 magyar nyelvű előzetese - Videó!http://www.life.hu/kult/20151030-megjelent-a-star-wars-uj-reszenek-magyar-szinkronos-elozetese-tobb-nem-lesz-a-premierig.htmlAhogyan az várható volt, elkészült a legendás űropera legújabb részének magyar változata, melyben régi klasszikusok hangjait is hallhatjuk. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.