Premier előtt nézheti meg a Star Warst a rákbeteg férfi - Teljesült a kívánsága!

Forrás: Facebook/Ashley Fleetwood -
Star Wars rákbetegség Disney kívánság J.J. Abrams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél világ drukkolt Daniel Fleetwoodnak, hogy valóra váljon a kérése még a halála előtt. A Disney most kivételt tesz, és a férfi premier előtt láthatja az űropera legújabb részét. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Danielnek az orvosok nyáron azt mondták, hogy alig két hónapja van hátra. A fiú állapota napról napra súlyosbodik, így a barátai Twitteren fogtak össze, és egy kampányt indítottak: a nyolcéves kora óta Csillagok háborúja rajongó férfi történetét eljutatták a Disney-hez. A kérést több ezren megosztották, és a jelek szerint sikerrel. Ashley, a férfi felesége szerdán hozta nyilvánosságra, hogy férje megnézheti a film vágatlan verzióját, sőt, a jó hírt nem más, mint J.J. Abrams közölte velük telefonon - írja a People.

Ashley Fleetwood és férje, Daniel Fleetwood Forrás: Facebook/Ashley Fleetwood

Itt a Star Wars 7 teljes előzetese

A legújabb Star Wars-rész december 18-án kerül a mozikba. Az ébredő Erő-t J.J.Abrams rendezi, és visszatérnek a régi kedvenc szereplőink is, köztük Harrison Ford és Mark Hamill. Katt az előzetesért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.