Pachmann Péter bajusz napidoktor esemény November Movember Buda Marci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajusszal kampányol a férfiak egészségéért Buda Marci, aki Pachmann Péterrel együtt támogatja a Movember Hungary Egyesületet . A hírességek célja, hogy megmutassák, a mai kor férfija önmagáért és környezetéért is felelős.

Egy jótékonysági kezdeményezés kapcsán tíz közismert ember kampányol öt jó ügy érdekében. Ezek közül az egyik a Pachmann Péter és Buda Marci által felkarolt Movember Hungary mozgalom. Már hét éve, hogy novemberben Magyarországon is bajuszt növesztenek a férfiak, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára, kiemelten az őket gyakran érintő megbetegedésre, a prosztatarákra. A népszerű műsorvezetők a jótékonysági kampány keretein belül támogatják az egyesület munkáját, hogy minél több férfihoz eljusson a prevenció üzenete.

Forrás: TV2

Pachmann Péter, a TV2 műsorvezetője munkája kapcsán is gyakran szembesül az aggasztó egészségügyi eredményekkel. A Napidoktor.hu cikkében egy másik médiaszemélyiséggel együtt mesélte el történetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.