Egy orvos szerint Jennifer Aniston jóban van a botoxszal

Forrás: AFP/Jason Merritt -
botox plasztika arc Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá-hoppá! Nem is igazán a géneknek, sokkal inkább a gépeknek köszönheti hibátlan arcbőrét Jennifer Aniston?

A Radar Online egy jó nevű plasztikai sebészt faggatott Jennifer Aniston tökéletesnek mondható arcáról.

Forrás: AFP/Jason Merritt

"Aniston kisasszony jó génekkel van megáldva, nem öregszik látványosan" - mondta John G. Westine plasztikai sebész, aki bár nem kezelte a színésznőt, szerinte mások megtették - "Egy kis injekciós segítséget azért biztosan kapott."

Westine úgy gondolja, Aniston arcán feltöltötték a ráncokat, főképp a homloka és szemöldöke környékén.

"A procedúra miatt a színésznő szemöldökének formája is megváltozott, jellemző ez az ilyen típusú kezeléseknél" - állítja a doki, aki a Jóbarátok sztárjának szája és orra körül is felfedezni vélt némi orvosi segítséget.

Korábban anorexiával küzdött, most sikeres plus-size modell Danielle Bravermanhttp://www.life.hu/drlife/20151125-danielle-braverman-modell-anorexiaval-kuzdott-most-sikeres-es-boldog-plus-size-modell.htmlEgy modellügynökség keresetlen beszólása miatt éveken át küzdött étkezési zavarral Danielle Braverman, akiért ma már kerekded idomaival együtt is kapkodnak a nevesebbnél nevesebb ruhamárkák. Dr. LifeOrigoTélen se add fel a sportolást!http://www.life.hu/drlife/20151124-telen-se-felejtsuk-el-a-sportolast-igy-kerulhetjuk-el-a-sportbaleseteket-is.htmlBeköszöntött a hideg idő, Európában már több országban havazik, ha folytatódik a lehűlés, akkor talán hamarosan már nálunk is elő lehet készíteni a szánkót és a korcsolyát. Milyen sportokat lehet űzni a havas, hideg időben, mire érdemes odafigyelni, hogy az önfeledt szórakozás során elkerüljük a balesetveszélyes helyzeteket? Dr. LifeThinkstockKigyógyult betegségéből Khloé Kardashianhttp://www.life.hu/drlife/20151125-khloe-kardashian-kigyogyult-betegsegebol.htmlA Kardashian-lány megkönnyebülten posztolta Twitter oldalára, hogy egyre jobban van Staphylococcus fertőzése után. Dr. Life--Kiverte a biztosítékot a 24 évesen megőszült testépítő lány fotójahttp://www.life.hu/drlife/20151125-aleksandra-rudenko-testepito-lany-osz-haju-fotoja-kiverte-a-biztositekot.htmlAleksandra Rudenko testépítő meg akarta mutatni, mennyit fejlődött egy év alatt, de fotóira nem éppen azt a reakciót kapta, amit várt. Dr. Life--Gyógyszer helyett természetesen - Így küzdj a nátha ellen! http://www.life.hu/drlife/20151123-igy-kuzdj-a-natha-ellen-tippek-ha-mar-megbetegedtel-es-segitseg-a-megelozesben.htmlMár nyakunkon van a tél és vele együtt a mínuszok is. Bár sokan szednek különböző vitaminokat, és a napi étkezésükbe beépítik a zöldséget és a gyümölcsöt, a megfázás így is utoléri őket. Ilyenkor már maga a létezés is nehezünkre esik, és akár hetekig szenvedhetünk otthon a papír zsebkendők és orrcseppek világában. Mielőtt elkeserednél, adunk pár tippet, mit tegyél, ha az influenzaszörny téged is megtalál. Dr. LifeThinkstockVissza szoktad tartani, ha kakilnod kell? Nagy hiba!http://www.life.hu/drlife/20151123-nem-szabad-visszatartani-a-kakilast.htmlSokan képtelenek elmenni a mosdóba otthonukon kívül bárhol máshol, ezért visszatartják, ha hívja őket a szükség. Kiderült, ezt nagyon rosszul teszik. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.