Súlyos betegség fenyegeti a terhes Kim Kardashiant?

Forrás: AFP/Mark Ralston -
Kim Kardashian tanács orvos terhességi cukorbetegség figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár attól fél, állandó éhsége és feldagadt végtagjai mind a terhességi cukorbetegségre utalnak.
Forrás: AFP/Mark Ralston

Kim Kardashian nyáron jelentette be, hogy megannyi próbálkozás után második kisbabáját várja rapper-férjétől, Kanye Westtől. Sajnos valóban rengeteget hízott a terhessége alatt, korábban pedig ő maga is kijelentette: gyűlöli a terhességet - erről bővebben itt olvashatsz.

Ihat kávét, aki beteg? 5 érdekesség a cukorbetegségrőlhttp://www.life.hu/drlife/20151116-cukorbetegseg-erdekes-nem-a-cukor-okozza-kavet-es-teat-is-ihatunk.htmlÍme 5 dolog, amit nem tudtál vagy eddig csak sejtettél a betegségről. Dr. Life--A szülőszobából egyenesen a plasztikai sebészhez megy Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20151127-kim-kardashian-a-szules-utan-plasztikaztatni-fog.htmlA celebnő karácsonyra várja második babáját, de leginkább már csak azon jár az esze, hogyan adja majd le pluszkilóit. Család--Cukorbeteg vagy? Ez az edzés való neked!http://www.life.hu/drlife/20151120-cukorbetegeknek-kevesbe-intenziv-sportok-valok-kanadai-vizsgalat-alapjan.htmlA rövid időtartamú, magas intenzitású edzések jobbat tesznek a 2. típusú cukorbetegségben szenvedőknek, mint a hagyományos, hosszú, közepes intenzitású mozgás – derült ki egy új, kanadai vizsgálatból. Dr. LifeThinkstockKigyógyult betegségéből Khloé Kardashianhttp://www.life.hu/drlife/20151125-khloe-kardashian-kigyogyult-betegsegebol.htmlA Kardashian-lány megkönnyebülten posztolta Twitter oldalára, hogy egyre jobban van Staphylococcus fertőzése után. Dr. Life--Dundika: "Ezt a terhességet sem viselem túl jól"http://www.life.hu/csalad/20151119-masodik-terhessege-is-megviseli-majka-feleseget-dundikat.htmlMásodik terhességét sem viseli túl jól Dundika, aki a Life.hu nagyszájú riporterének, Németh Máténak mesélt a megpróbáltatásairól. Család--Micsoda? Sofia Vergara terhesen mondta ki a boldogító igent?http://www.life.hu/csalad/20151124-sofia-vergara-terhesen-mondta-ki-a-boldogito-igent-joe-manganiellonak.htmlHétvégén tartotta világraszóló lakodalmát Sofia Vergara és Joe Manganiello, akik a hírek szerint már babát várnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.