„Meg akarok halni" – Sinead O'Connor újra posztolt

Forrás: AFP -
öngyilkos Facebook öngyilkosság túladagolás bejegyzés Sinead O'Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb öngyilkossági kísérletre utaló szavakat tett közzé Facebook oldalán az énekesnő, aki korábban túladagolással próbált meg véget vetni az életének.
Forrás: AFP

Az ír énekesnő hotelszobájához néhány nappal ezelőtt rendőröket riasztottak, miután közösségi oldalán búcsúlevélhez hasonló sorokat fogalmazott meg. Akkor még időben segíteni tudtak O'Connoron, aki korábban súlyos bipoláris zavara miatt került kórházba.

Jim Carrey gyógyszereivel adagolta túl magát a színész barátnőjehttp://www.life.hu/news/20151006-jim-carrey-gyogyszereivel-adagolta-tul-magat-a-szinesz-baratnoje-cathriona-white.htmlAhogy a Life.hu is megírta, néhány nappal szakításuk után öngyilkos lett Jim Carrey barátnője, a 28 éves Cathriona White, aki a legfrissebb hírek szerint a színész gyógyszereivel végzett magával. News--„Nem tudtam elhinni" - Először szólalt meg Jim Carrey öngyilkos szerelmének édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20151111-jim-carrey-ongyilkos-exbaratnoje-cathriona-white-edesanyja-eloszor-szolalt-meg-lanya-halala-ota.htmlCathriona White édesanyja, Brigid Sweetman őszintén beszélt a pillanatról, amikor megtudta, hogy öngyilkos lett a lánya, és mesélt a sajtó által sokat vitatott kapcsolatukról. Család--Túladagolta magát az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20121020-tuladagolta-magat-kabitoszerrel-britney-spears-enekesno-nehany-eve-majd-bezarkozott.htmlBritney Spears egykori menedzsere, Sam Lufti évek óta perben áll az énekesnővel és a családjával, de most újabb részleteket szivárogtatott ki a botrányos sztár múltjáról.TV + Sztárok--Öngyilkosság a családban - A legnagyobb sztárok tragédiáihttp://www.life.hu/csalad/20151106-sztarok-akiknek-gyerekuk-ongyilkos-lett.htmlIgazi csillagként ragyogtak Hollywood egén, nevük egybeforrt az amerikai filmgyártás aranykorával, filmjeik időtállók, és tehetségük elvitathatatlan. Ők voltak az igazi színészlegendák. Magánéletük azonban már kevésbé volt tökéletes: az egyik legnagyobb tragédia, egy gyermek öngyilkossága árnyékolta be boldogságukat. Család--Gyógyszer helyett természetesen - Így küzdj a nátha ellen! http://www.life.hu/drlife/20151123-igy-kuzdj-a-natha-ellen-tippek-ha-mar-megbetegedtel-es-segitseg-a-megelozesben.htmlMár nyakunkon van a tél és vele együtt a mínuszok is. Bár sokan szednek különböző vitaminokat, és a napi étkezésükbe beépítik a zöldséget és a gyümölcsöt, a megfázás így is utoléri őket. Ilyenkor már maga a létezés is nehezünkre esik, és akár hetekig szenvedhetünk otthon a papír zsebkendők és orrcseppek világában. Mielőtt elkeserednél, adunk pár tippet, mit tegyél, ha az influenzaszörny téged is megtalál. Dr. LifeThinkstockTúladagolta a fájdalomcsillapítót a lány, és belehalthttp://www.life.hu/drlife/20150724-tuladagolta-a-fajdalomcsillapitot-a-lany-es-belehalt.htmlHasfájásra panaszkodott a 17 éves Georgia Littlewood, aki Paracetamol-tartalmú fájdalomcsillapítókból vette be a megengedett mennyiség háromszorosát, majd májelégtelenségben meghalt.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.