6 éves Nagy-Britannia legfiatalabb nemváltója

Forrás: Northfoto -
pénisz Anglia műtét fiatal hormonkezelés nemváltás kisgyerek Nagy-Briannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danni kicsi korától kezdve tudja, hogy rossz testbe született. A gyermek most hormonális kezelést kap, a nemváltó műtéten azonban csak 18 éves korában eshet át.

Kerry McFayden egyik nap arra nyitott be a fürdőszobába, amint 3 éves gyermeke egy ollót tartott a kezében. A kis Danni bevallotta, hogy valójában a péniszét szerette volna levágni vele, mert így végre ő is kislány lehetne.

Forrás: Northfoto

Danni azt mondta társainak, hogy egy lány fejével rendelkezik egy fiú testén. Az immár 6 éves Danni, akit Anglia legfiatalabb nemváltójaként tartanak számon, jelenleg hormonális kezelést kap, a nemváltó műtéten pedig 18 éves korában eshet majd át.

Így lesz a kar bőréből pénisz, a szeméremajkakból herezacskó

Miért akar egy férfi nő lenni, vagy fordítva? Kit nevezünk transzszexuálisnak? Hogyan történik a nemi átalakító műtét? Dr. Tizedes György plasztikai sebész segítségével jártuk körbe ezt a fontos témát. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.