Danni kicsi korától kezdve tudja, hogy rossz testbe született. A gyermek most hormonális kezelést kap, a nemváltó műtéten azonban csak 18 éves korában eshet át.

Kerry McFayden egyik nap arra nyitott be a fürdőszobába, amint 3 éves gyermeke egy ollót tartott a kezében. A kis Danni bevallotta, hogy valójában a péniszét szerette volna levágni vele, mert így végre ő is kislány lehetne. 

Forrás: Northfoto

Mondtam neki, hogy nem tehet ilyet, mert fájdalmat okoz magának vele, és sokat fog vérezni. Óvatosan kivettem a kezéből, és megöleltem– emlékezett vissza a napra Kerry, akit egyre jobban nyugtalanítani kezdte a gondolat, hogy gyermeke nem érzi magát jól a bőrében. Orvoshoz vitték, ahol nemi diszfóriát diagnosztizáltak nála: így nevezik azt az állapotot, amely során a gyermek vagy a felnőtt nem kényelmetlenül érzi magát azért, mert a biológiai neme nem egyezik a nemi identitásával.

Danni azt mondta társainak, hogy egy lány fejével rendelkezik egy fiú testén. Az immár 6 éves Danni, akit Anglia legfiatalabb nemváltójaként tartanak számon, jelenleg hormonális kezelést kap, a nemváltó műtéten pedig 18 éves korában eshet majd át.

Így lesz a kar bőréből pénisz, a szeméremajkakból herezacskó
Miért akar egy férfi nő lenni, vagy fordítva? Kit nevezünk transzszexuálisnak? Hogyan történik a nemi átalakító műtét? Dr. Tizedes György plasztikai sebész segítségével jártuk körbe ezt a fontos témát. A Life.hu cikkéért kattints ide!