Viccet csinált a rákból a Modern család sztárja, Jesse Tyler Ferguson

Forrás: Instagram/ Jesse Tyler Ferguson -
bőrrák Jesse Tyler Ferguson hashtag vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész meglepő képet posztolt magáról az Instagram oldalán, amin egy nagy kötéssel az arcán mosolyog.

„Köszönöm Dr. Bennettnek és csapatának, hogy levették az arcomról a rákot” – írta a színész, aki még néhány vicces hashteggel is megörvendeztette rajongóit.

Forrás: Instagram/ Jesse Tyler Ferguson

„#youwannaapieceofme” (akarsz egy darabot belőlem) – írta Britney Spears slágerét idézve, majd arra is utalt, hogy az ő fehér bőrét bizony csak egy 75 faktoros naptejjel lehetne megvédeni: „spf75” – írta. A színésznél egyébként kedden diagnosztizálták a bőrrákot, majd rögtön meg is műtötték.

Ők is csak emberek: 2015 legmegdöbbentőbb sztárbetegségei

A csillogás és a pompa mögött ők is összeomlanak olykor. Életük színpadán a betegségekkel kell megvívniuk, és közben már csak presztízsből sem szabad mások előtt összetörniük.A Life.hu összegyűjtött öt sztárt, akiknek a betegsége az idén bombaként robbant a köztudatban.
Semmi sem menthette meg a haláltól: pillanatok alatt vitte el betegségehttp://www.life.hu/drlife/20151208-megallt-a-szive-pedig-rendszeresen-sportolt-es-neha-ivott-csak-alkoholt-az-angol-no.htmlFura dolog az élet, legalábbis az 52 éves, Angliában élő Jayne Harris eléggé pórul járt. Miután felhagyott egészségtelen életvitelével, és elérte a vágyott testsúlyát, váratlanul szívrohamot kapott, és meghalt. Az eset nem ritka, a szívpanaszok miatti halálozás száma hazánkban is elég nagy méreteket ölt. Dr. Life--Furcsa függőség: napi 2-3 flakon légfrissítőt iszik egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20151209-egy-no-heti-20-flakon-legfrissitot-iszik.htmlA 27 éves Evelyn orvoshoz fordult, hogy le tudja küzdeni függőségét, amely akár az életébe is kerülhet. Dr. Life--Durva történet! Nemet cserélt a legfurcsább ikerpárhttp://www.life.hu/drlife/20151208-a-ketpeteju-ikerpar-nemet-cserelt-es-nematalkakito-muteten-is-atestek.htmlAlyson és Russ kétpetéjű ikrekként születtek, egyikük kislány volt, a másik pedig fiú, de később rájöttek ennek fordítva kellene lennie. Dr. Life--Mi?! Felébredt a műtét közben, majd megőrült a fájdalomtól http://www.life.hu/drlife/20151208-nem-kapott-eleg-altatot-felebredt-a-mutoasztalon-egy-ferfi-azt-hitte-meg-fog-halni.htmlA 34 éves ausztrál férfi egy rutinműtétre érkezett a patinás magánkórházba, ahol a jelek szerint nem mindenki volt elég alapos. Dr. LifeThinkstock60 éven át azt hitte, hogy ő az egyedüli férfi, akinek 3 centis a péniszehttp://www.life.hu/drlife/20151208-steve-baker-tobb-even-at-hitte-hogy-o-az-egyeduli-ferfi-akinek-rendellenesen-fejlodott-a-penisze.htmlA 62 éves Steve Bakernek éveken át meggyőződése volt, hogy egyedül csak őt sújtotta a természet a hypospadiasis nevű rendellenességgel – legnagyobb meglepetésére azonban kiderült, sokkal több férfit érint ez a betegség, mintsem ő azt gondolta volna. Dr. Life--Elképesztő! 3D nyomtatóval csináltak lábakat egy rokkant macskánakhttp://www.life.hu/drlife/20151208-3d-nyomtatoval-csinaltak-labakat-egy-rokkant-macskanak.htmlHátsó lábain sípcsontsérüléssel született a macska, Vincent, akinek most a 3D technikával készítettek új lábakat. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.