Victoria Beckham újra anorexiás? Megdöbbentő fotó

Forrás: Northfoto -
David Beckham anorexia sovány csontsovány Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárról készült fotósorozaton jól látszik, hogy csont és bőr. A divattervező ijesztően néz ki.  

David Beckham felesége régebben őszintén vallott arról, hogy anorexiával küzdött, de akkor sikerült kigyógyulnia a betegségéből. A dizájner a legutóbb róla készült fotókon ismét ijesztően soványnak tűnik. A karján szinte alig van hús, a teste pedig olyan, mintha ismét a súlyos betegséggel küzdene.

Victoria Beckham Forrás: Northfoto
Kicsi a bors, de szupererős! Nemes Renáta Larissza, a pehelysúlyú fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151208-fitneszmodell-nemes-renata-larissza-meselt-edzesrol-etkezesrol-versenyzesrol.htmlA fiatal, törékeny lány mindössze 151 centi és 42 kiló, ám izmait, alakját bárki megirigyelhetné. Vajon egy ilyen méretekkel megáldott sportolónak mennyire kell odafigyelnie az edzésre, az étkezésre? Erről faggattuk Nemes Renáta Larisszát. Ez Zsír!--Hódi Pamela csontsoványra fogyott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151209-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarja-berki-krisztian-kedvese-csontsovanyra-fogyott-lapos-es-izmos-a.htmlLassan sajtot is reszelhet izmos kockahasán Berki Krisztián kedvese, akinél úgy tűnik, bevált a kemény, önsanyargató diéta. Ez Zsír!--Nádszálvékony lett Britney Spears: Szexi szelfik!http://www.life.hu/ez-zsir/20151208-britney-spears-sokat-fogyott-es-nadszalvekony-lett-most-ugy-nez-ki-mint-fenykoraban-karrierje-elejen.htmlA világhírű énekesnő brutálisan vékony lett és ezt most egy szelfin közszemlére is tette. Ez Zsír!--Júj! 12 liter zsírt szívtak le egy nő lábárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151204-faye-rodgers-harris-labarol-12-liter-zsirt-szivtak-le.htmlAz egykor 150 kilós nőnek, Faye Rodgers-Harrisnek 64 kilót sikerült fogynia a gyomorszűkítő műtét után. Lábát azonban csak zsírleszívással lehetett helyrehozni. Ez Zsír!Nekik sikerült! A legdurvább sztárfogyások 2015-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151202-sztarok-akik-nagyon-sokat-fogytak-2015-ben-adele-john-goodman.htmlNekik mindig a topon kell lenniük, így a súlyuk is állandóan központi téma. Ha azonban látványosan átalakulnak, a média ódákat zeng róluk - így történt ez idén többek között a mesés hangú Adele-lal és John Goodmannel is. Fogyókúra világsztár módra - idén nekik tényleg sikerült! Ez Zsír!--Ha hoz a Télapó, fogadd el - Ezért érdemes mogyorót enned!http://www.life.hu/ez-zsir/20151205-mogyoro-miert-jo-miert-erdemes-enni-jotekony-hatasai.htmlA Mikulás-csomagok és a téli esték elengedhetetlen kelléke a földimogyoró, ami azok közé a finomságok közé tartozik, amiknek nassolását képtelenség abbahagyni. Natúr formában mégis érdemes fogyasztani, persze csak mértékkel! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.