Bódi Margó élete végéig szenved majd a stroke-ja miatt

tünet szédülés stroke Bódi Margó énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az aranytorkú énekesnőnek még 2014-ben volt agyi infarktusa. Bár a gyors beavatkozásnak köszönhetően gyorsan felépült, a stroke okozta károsodásoktól a mai napig szenved. 

Az 53 éves zenész mindennapjait nagyban megnehezíti, hogy néha egyik pillanatról a másikra szédülni kezd, vagy zúg a füle. Margó szerint egy hajszálon múlott az élete, ma már viszont a tünetek ellenére is teljes életet tud élni - írja a Blikk.

Forrás: Life.hu

"Másfél évvel ezelőtt átment egy rög a fejemen, és ahol ez átment, ott roncsolta az agyamat. Óriási fülzúgást éreztem, szédültem, és teljesen megzavarodtam. Sajnos azóta is folyamatosan zúg a fülem, körülbelül öt-hat óra után teljesen elfáradok, és a szavakat is sokkal nehezebben találom. Félévente pedig infúziós kezelésre kell járnom" - mondta az énekesnő, aki hozzátette, hogy a sok szúrástól már olyan csúnya a karja, hogy csak tizennyolcas karika mellett merné megmutatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.