Nagyon csúnya sérülést szerzett Majka - Fotó!

baleset Majka kórház láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper tegnap a Honvéd kórházból jelentkezett be, méghozzá egy sérülés miatt. Most azt is megmutatta, hogy fest a bokája. 

"Nagyon szép" - ennyit írt Majka a lábáról feltöltött fotó mellé. Úgy tűnik, hoszzú pihenő várhat a rapperre, aki egy korábbi Facebook-posztjában a következő koncertjét is lemondta a szerencsétlen baleset miatt.

Forrás: Facebook/ Majka
Veszélyben a fellépés?! Baleset érte a Hungary's Got Talent táncosáthttp://www.life.hu/drlife/20151212-laszlo-attila-a-hungarys-got-talent-tancosat-baleset-erte-proba-kozben.htmlPróba közben fordult ki a térde az Acro Maniacs táncosának, László Attilának. Egyelőre nem tudni, hogyan oldja meg a ma esti fellépését a csapat. Dr. LifeOrigoSarka Kata és Ada bebizonyíthatták mennyire jó anyukákhttp://www.life.hu/drlife/20151211-kiderult-hogy-ada-szandi-es-sarka-kata-mindenben-megalljak-a-helyuket.htmlLehetetlen nem létezik, minden csupán szervezés kérdése: ezt vallja Szandi, Ada és Sarka Kata is. Játékos feladatok által kiderült, hogyan oldják meg a sztáranyukák a hétköznapi dolgokat és milyen módon menedzselik le a gyerekeik egyik pontból a másikba szállítását ezernyi teendőjük mellett. Dr. Life--Hepatítisszel fertőződött meg a magyar kenus, Hajdu Jonatán http://www.life.hu/drlife/20151210-hajdu-jonatan-hepatitis-a-virussal-fertozodott-egy-tesztversenyen-kapta-el-a-betegseget.htmlA világbajnok és bronzérmes sportoló egy tesztversenyen kapta el a súlyos betegséget. A három hónapos kihagyás után két hete újra edzésbe kezdett. Dr. LifeOrigoSzexi fürdőruhában pózol műtétje után Kim Zolciakhttp://www.life.hu/drlife/20151210-kim-zolciak-szexi-furdoruhaban-pozol-mutetje-utan.htmlA hatgyerekes tévésztár soha nem gondolta volna, hogy újra meg meri mutatni hiányosabb öltözékben testét. Dr. LifeOrigoA téma, ami még mindig kivágja a biztosítékot: tiltott gyümölcs vagy egészségtelen bujaság? – A hátsó kijárat és annak rejtelmeihttp://www.life.hu/drlife/20151211-tiltott-gyumolcs-vagy-egeszsegtelen-bujasag-az-analis-oromokrol-szakertoket-faggattunk.htmlAz elmúlt évtizedekben bármennyit is lazultak a szexuális viselkedés szabályai, illem ide vagy oda, az anális szex valahol még mindig tabunak számít. Az érzéki örömöket okozó, általában bizalmon alapuló szexuális kielégülési módnak azonban az orgazmus csak az egyik velejárója. A Life.hu szexuálpszichológusa, valamint egy proktológus (nem akármilyen) véleményt alkotott a témáról. Dr. LifeThinkstockViccet csinált a rákból a Modern család sztárja, Jesse Tyler Fergusonhttp://www.life.hu/drlife/20151209-jesse-tyler-ferguson-a-modern-csalad-sztarja-viccet-csinalt-a-borrakbol.htmlA színész meglepő képet posztolt magáról az Instagram oldalán, amin egy nagy kötéssel az arcán mosolyog. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.