Ő az élő kis Pinokkió: az orrán át növekszik a kisfiú agyának egy része

Forrás: Thinkstock -
rendellenesség orr Születés műtét kisfiú Wales orvos agysérv duzzanat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Ollie Trezise egy ritka rendellenességgel született, amelynek következtében agyának egy része az orrán növekszik, hatalmas duzzanatot okozva ezzel.

A 21 hónapos Ollie Trezise-nek egy ritka rendellenesség, az úgynevezett encephalocelé
miatt agyának egy része az orrán át növekszik. A képekért kattints ide!

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A más néven agysérvként nevezett betegséget, amelyet a terhesség alatti nem tökéletes idegcsőzáródásra vezethető vissza, már a kisfiú magzatkorában kiszűrték, születése óta pedig számtalan fájdalmas műtéten átesett, hogy csökkentsék a duzzanatot, és könnyebbé tegyék számára a légzést.

Íme, a 10 legszörnyűbb születési rendellenesség

Minden anya rémálma, hogy gyermeke valamilyen születési rendellenességgel jön a világra. Most megismerkedhetsz a legmegdöbbentőbb betegségekkel. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Bódi Margó élete végéig szenved majd a stroke-ja miatt http://www.life.hu/drlife/20151212-bodi-margo-a-stroke-miatt-a-mai-napig-szenved-elete-vegeig-szenvedhet-a-tunetektol.htmlAz aranytorkú énekesnőnek még 2014-ben volt agyi infarktusa. Bár a gyors beavatkozásnak köszönhetően gyorsan felépült, a stroke okozta károsodásoktól a mai napig szenved. Dr. LifeOrigoPisielemző, intelligens wc és depressziót felismerő alkalmazás a legújabb japán találmányokhttp://www.life.hu/drlife/20151106-pisit-elemez-az-intelligens-wc-a-japanok-talalmanya.htmlFurcsa egészségügyi technológiákról szólt egy japán expó, ahol az intelligens wc-t is bemutatták. Dr. Life--Diétán tartja 13 hónapos kislányát az ausztrál anyukahttp://www.life.hu/drlife/20151214-shan-cooper-paleo-dietan-tartja-13-honapos-lanyat.htmlShan Cooper, aki a paleo diéta híve, 13 éves kislányát is ezen az étrenden tartja. Az internetezők persze iszonyatosan kiakadtak rajta. Dr. Life--Micsoda változás! Szinte felismerhetetlen a 90-es évek dögös sztárjahttp://www.life.hu/drlife/20150721-lucy-lawless-az-egykori-xena-szinte-felismerhetetlen.htmlUgye mindenki emlékszik még Xénára, a harcos hercegnőre? Úgy tűnik, az egykor szexi testű Lucy Lawless felett azóta jól eljárt az idő.Dr. Life--Egy bevásárlás közben átadott üzenet mentette meg az anorexiás lány életéthttp://www.life.hu/drlife/20151213-anna-wyatt-anorexias-lany-eletet-egy-bevasarlas-kozben-atadott-uzenet-valtoztatta-es-mentette-meg.htmlAnna Wyatt mindössze 38 kilót nyomott, amikor egy ismeretlen egy papírt csúsztatott a lány kezébe. Anna élete ekkortól örökké megváltozott. Dr. Life--Egy Alzheimeres anya felismeri lányát - csodálatos videó terjed az internetenhttp://www.life.hu/drlife/20140902-alzheimeres-anya-felismeri-a-lanyat-ez-a-meghato-video-terjed-az-interneten.htmlKelly Gunderson videóra vette párbeszédét Alzheimer-kórban szenvedő édesanyjával. Legnagyobb meglepetésére az asszony felismerte őt és azt mondta neki, szereti.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.