Meghalt a testépítő, aki 10 ezer kalóriát evett és szteroidokkal tömte magát

Forrás: Facebook/Dean Wharmby -
halál májrák daganat szteroid testépítő energiaital evés kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halottkém vizsgálata szerint a szteroidok okozták Dean Wharmby halálát. A férfi mindössze 39 éves volt.

Dean Wharmby mindent elkövetett azért, hogy megőrizze formáját. A 39 éves korában elhunyt testépítő a Daily Mail információi szerint egy nap 10 ezer kalóriát evett, amit javarészt gyorsételek tettek ki, napi 8 doboz energiaitalt ivott, mindezeken túl pedig szteroidokat szedett, hogy elérje a kitűzött célt. A férfinél 5 és fél évvel ezelőtt májrákot diagnosztizáltak.

Dean itt még csúcsformában Forrás: Facebook/Dean Wharmby

Kislányával, Scarlettel Forrás: Facebook/Dean Wharmby

Wharmby hiába hagyta abba a szteroidok szedését, és állt át egy sokkal természetesebb készítményre, ám végül a betegség győzeImeskedett: az egygyerekes édesapa idén júliusban hunyt el.

Dean exbarátnője karjaiban halt meg Forrás: Facebook/Dean Wharmby

Történet egy nőről, aki a gyermeke miatt lett rákos http://www.life.hu/drlife/20151203-gyermeke-miatt-lett-rakos-de-mar-meggyogyult-a-no-ez-tortent.htmlA Wolverhamptonban élő 36 éves Deborah Nabbs nyolc héttel a gyermeke világra jövetele után az életéért küzdött, miután terhessége alatt a méhlepénye elrákosodott. A kisfiú ma már 21 hónapos, és az édesanyja is sikeresen legyőzte a betegségét.Dr. Life--Kiverte a biztosítékot a 24 évesen megőszült testépítő lány fotójahttp://www.life.hu/drlife/20151125-aleksandra-rudenko-testepito-lany-osz-haju-fotoja-kiverte-a-biztositekot.htmlAleksandra Rudenko testépítő meg akarta mutatni, mennyit fejlődött egy év alatt, de fotóira nem éppen azt a reakciót kapta, amit várt. Dr. Life--Viccet csinált a rákból a Modern család sztárja, Jesse Tyler Fergusonhttp://www.life.hu/drlife/20151209-jesse-tyler-ferguson-a-modern-csalad-sztarja-viccet-csinalt-a-borrakbol.htmlA színész meglepő képet posztolt magáról az Instagram oldalán, amin egy nagy kötéssel az arcán mosolyog. Dr. Life--Egy Down-kóros testépítőn ámul a világhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151118-collin-clarke-down-koros-fiu-30-kilot-fogyott-es-rengeteget-edzett-hogy-testepito-lehessen.htmlMiután egy évig edzett keményen és közel 30 kilótól szabadult meg, készen áll első versenyére a 22 éves Down-szindrómás fiú, Collin Clarke. Ez Zsír!--Gyógyíthatatlan tüdőrákkal diagnosztizálták a sportmániás, dohányzásellenes fiatal lánythttp://www.life.hu/drlife/20151210-alisha-barnettet-tudorakkal-diagnosztizaltak-annak-ellenere-hogy-soha-nem-dohanyzott.htmlA 28 éves Alisha Barnett rejtélyes köhögéséről sokáig nem tudták megmondani az orovosok, hogy mi okozza. Végül kiderült, hogy tüdőrákja van, pedig egy szál cigarettát sem szívott el életében, ráadásul a sport megszállottja. Dr. Life--Soha ne add fel! A kolosztómiás zacskó egy testépítő versenyzőnek se cikihttp://www.life.hu/drlife/20150926-a-kolosztomias-zacsko-egy-testepito-versenyzonek-se-ciki.htmlEgyre több Chron-betegről hallunk, akik bátran vállalják a kolosztómiás zacskót és megmutatják: igenis, ezzel együtt lehet élni! És minőségi életet! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.