"Szeretném kiszedetni" - Kulcsár Edina mellében jóindulatú a daganat

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
mell biopszia csomó daganat szépségkirálynő Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő fellélegezhet: kiderült ugyanis, hogy a mellében lévő daganat jóindulatú.

Kulcsár Edina kemény időszakon van túl, nemrég szakított szerelmével és a szomorúságát csak tetézte, hogy a mellében egy csomót találtak. Szerencsére a szépség karácsonyra fellélegezhet, mert kiderült: a daganat jóindulatú volt. Ettől függetlenül Edina kés alá fekszik.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

"Pont 2 órája beszéltem a doktorral, megjött a biopszia eredménye, és jóindulatú a daganat! Februárig várok, és remélhetőleg kitűzünk egy időpontot, mert szeretném kiszedetni!" - írta közösségi oldalán Edina.

Böde Dánielt hatalmas fájdalmak gyötrikhttp://www.life.hu/drlife/20151215-bode-danielt-a-fradi-jatekosat-hatalmas-fajdalmak-gyotrik.htmlA Fradi játékosa egy bajnoki focimeccsen sérült meg: bokája befelé fordult. Dr. LifeOrigo38 évesen sterilizáltatta magát Szilágyi Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20151212-szilagyi-janos-riporter-bevallotta-hogy-1974ben-sterilizaltatta-magat.htmlA riporter elmesélte, miért szánta el magát erre a drasztikus lépésre 1974-ben. Dr. Life--Majkát baleset érte - a kórházból posztolt a rapperhttp://www.life.hu/drlife/20151211-majkat-kisebb-baleset-erte-a-honvedkorhazbol-posztolt-a-rapper.htmlA TV2 sztárja a Honvédkórházból jelentkezett be, de szerencsésen megúszta a dolgot, műtéti beavatkozásra nem volt szükség. Dr. Life--Retteg kés alá feküdni Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/drlife/20151221-kamaras-ivan-szinesz-retteg-a-gerincserv-mutettol.htmlAmíg lehet, szeretné elkerülni a műtétet Kamarás Iván, aki kiújuló gerincsérvét alternatív gyógymódokkal igyekszik kezelni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huHatalmas előrelépés történt Lamar Odom gyógyulásábanhttp://www.life.hu/drlife/20151220-lamar-odom-gyogyulasaban-hatalmas-elorelepes-tortent.htmlMegtörtént az első jelentős előrelépés Lamar Odom gyógyulását illetően, aki még októberben esett össze egy bordélyházban, ahol prostituáltak és töménytelen mennyiségű drog társaságában dorbézolt. Dr. Life--Majdnem belehalt a tamponhasználatba egy nő: egy hétig feküdt kómában, élet és halál közötthttp://www.life.hu/drlife/20151219-majdnem-belehalt-a-tamponhasznalatba-egy-no-toxikus-sokk-szindroma-miatt.htmlA 27 éves szállodaigazgató Deborah Usher hasi panaszokkal és szédüléssel fordult orvoshoz. Szerencsére időben. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.