Borzasztó! Így tette tönkre a bőrét a fogamzásgátló egy 22 éves nőnek

Forrás: Instagram/Carly Humbert -
hormon bőr fogamzásgátlás spirál eszköz akne méhen belül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carly Humbert spirált tetetett be magának, ám pár nappal később fájdalmas, vörös pattanások kezdték ellepni a bőrét. Az elmúlt egy év alatt sikerült teljesen megszabadulnia tőlük - erről beszélt őszintén videójában.

Még a házból sem merte kitenni a lábát a 22 éves Carly Humbert, annyira szégyellte hatalmas, vörös pattanásait, amelyek elmondása szerint akkor kezdték elborítani bőrét, miután egy fájdalmas procedúra után méhen belüli fogamzásgátló eszközt helyeztek be neki.

Ilyen volt Carly arcbőre Forrás: Carly Humbert/Youtune

A Coloradóban élő lány videómegosztó oldalán beszélt őszintén arról, hogy senki sem beszélt neki a spirál okozta mellékhatásokról, és fogalma sem volt róla, hogy egy éven át tart majd, mire kikezelik fájdalmas aknéit.

Pattanáspara - agresszió és öngyilkos szándék

A pattanással elcsúfított bőr, különösen, ha az arcot érinti, a beteg teljes életminőségét átírhatja. A Life.hu cikkéért kattints ide!

A sminkmesterként dolgozó lány ráadásul munkájából adódóan sem engedhette meg magának a pattanásos bőrt. Carlynak elmondása szerint először hormonokkal próbálták eltüntetni a pattanásait, amit később másik gyógyszerre váltottak le, ám egyik sem működött.

Végül ilyen lett Forrás: Instagram/Carly Humbert

Végül kivetette a spirált, és egy erős, ám nagyon hatásos pattanások elleni gyógyszert kezdett el szedni, amelynek hála mára újra visszanyerte önbizalmát. A fiatal lány videóját és elképesztő átváltozását alább tekintehed meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.