Carly Humbert spirált tetetett be magának, ám pár nappal később fájdalmas, vörös pattanások kezdték ellepni a bőrét. Az elmúlt egy év alatt sikerült teljesen megszabadulnia tőlük - erről beszélt őszintén videójában.

Még a házból sem merte kitenni a lábát a 22 éves Carly Humbert, annyira szégyellte hatalmas, vörös pattanásait, amelyek elmondása szerint akkor kezdték elborítani bőrét, miután egy fájdalmas procedúra után méhen belüli fogamzásgátló eszközt helyeztek be neki.

Ilyen volt Carly arcbőreForrás: Carly Humbert/Youtune

A Coloradóban élő lány videómegosztó oldalán beszélt őszintén arról, hogy senki sem beszélt neki a spirál okozta mellékhatásokról, és fogalma sem volt róla, hogy egy éven át tart majd, mire kikezelik fájdalmas aknéit.

Pattanáspara - agresszió és öngyilkos szándék
A pattanással elcsúfított bőr, különösen, ha az arcot érinti, a beteg teljes életminőségét átírhatja. A Life.hu cikkéért kattints ide!

A sminkmesterként dolgozó lány ráadásul munkájából adódóan sem engedhette meg magának a pattanásos bőrt. Carlynak elmondása szerint először hormonokkal próbálták eltüntetni a pattanásait, amit később másik gyógyszerre váltottak le, ám egyik sem működött.

Végül ilyen lettForrás: Instagram/Carly Humbert

Végül kivetette a spirált, és egy erős, ám nagyon hatásos pattanások elleni gyógyszert kezdett el szedni, amelynek hála mára újra visszanyerte önbizalmát. A fiatal lány videóját és elképesztő átváltozását alább tekintehed meg: