„Olyan, mintha elevenen égnék el" – Különös betegség kínozza a 25 éves lányt

Forrás: Northfoto -
rendellenesség betegség Michigan égési sérülés lány szindróma gyógymód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két ritka rendellenességben szenved kislánykora óta Samara Rose: a fiatal lánynál erythromelalgiát és úgynevezett Renauld-szindrómát diagnosztizáltak orvosai.

A 25 éves Samara Rose Ingraffia egyszerre két különös betegségben is szenved: erythromelalgiája miatt úgy érzi, másodfokú égési sérülések borítják az egész testét, Renauld-szindrómája pedig teste a legkisebb hőmérséklet-változásra is rosszul reagál.

Forrás: Northfoto
Élete végéig fűzőt kell viselnie a plasztikrémnek, mert egy rajzfilmfigurához akart hasonlítani http://www.life.hu/drlife/20151222-pixee-foxnak-elete-vegeig-fuzot-kell-viselnie-mert-kivette-a-bordait-hogy-jessica-rabbithez.htmlPixee Fox azért vetette ki a bordáit, mert kedvenc mesehőséhez, Jessica Rabbithez akart hasonlítani. A magát testátalakító művésznek nevező nőnek orvosai szerint fűzőt kell viselnie, ha életben akart maradni. Dr. Life--Megsérült Angelina Jolie és Brad Pitt 12 éves fiahttp://www.life.hu/drlife/20151229-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-gyereke-pax-megserult-thaifoldon.htmlA hollywoodi sztárpár épp Thaiföldön töltötte családi vakációját, amikor Paxnak egy kisebb baleset folytán megsérült a jobb lába. Dr. Life--Elsírta magát a vak nő, aki 20 év után először láthatta fiáthttp://www.life.hu/drlife/20151216-jamie-carley-vak-no-elsirta-magat-amikor-20-ev-utan-eloszor-lathatta-viszont-fiat.htmlHosszú évek után végre először láthatta fiát a coloradói Jamie Carley, aki betegsége miatt eddig csak elképzelni tudta, hogy néz ki 29 éves gyermeke. Dr. Life--2 éve küzd az életéért Michael Schumacher http://www.life.hu/drlife/20151229-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzo-2-evvel-ezelott-szenvedett-sulyos-sibalesetet.htmlPontosan két évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet a hétszeres Forma-1-es világbajnok Franciaországban. Dr. Life--Amputálni kell a Star Wars kaszkadőrnőjének, Olivia Jackson karjáthttp://www.life.hu/drlife/20151222-olivia-jackson-a-star-kaszkadornojenek-karjat-amputalni-kell.htmlA 32 éves kaszkadőrnő az új Resident Evil című film forgatásán szenvedett súlyos balesetet. Dr. LifeOrigoÚjra kell műteni Pataky Attilát - Nagyobb lehet a baj, mint gondoltákhttp://www.life.hu/drlife/20151229-pataky-attila-enekest-ujra-muteni-kell.htmlAz Edda frontembere egyelőre nagyon gyenge, ezért az operációval még várnia kell. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.