Két ritka rendellenességben szenved kislánykora óta Samara Rose: a fiatal lánynál erythromelalgiát és úgynevezett Renauld-szindrómát diagnosztizáltak orvosai.

A 25 éves Samara Rose Ingraffia egyszerre két különös betegségben is szenved: erythromelalgiája miatt úgy érzi, másodfokú égési sérülések borítják az egész testét, Renauld-szindrómája pedig teste a legkisebb hőmérséklet-változásra is rosszul reagál. 

Forrás: Northfoto

Nem tudom, mi a rosszabb ebben az állapotban. Az életem minden területére hatással van. Kibírhatatlan, és őrjítő úgy élni, mintha elevenen égnék el. Olyan, mint a földi pokol– mondta el a Daily Mailnek a Michigan állambeli Grand Rapidsben élő fiatal nő, akit 9 évesen diagnosztizáltak a rendellenességgel. Samara Rose, aki betegsége miatt magántanuló lett, édesapja, Brian is ugyanezekben a kórokban szenved, így pontosan tudja, mi mindenen megy át lánya. Nincs semmi, ami csökkenteni tudná az égető érzést, és megszüntetné a fájdalmat – mondta el az 53 éves Brian, aki korábban egyetemi professzorként dolgozott. A család jelenleg kétségbeesetten próbálja megtalálni a gyógymódot Samara Rose betegségére.