Súlyos állapotban került kórházba karácsonykor Pataky Attila. Az énekes már jobban van, otthon lábadozik. Rengeteg vért vesztett, ezért a szívével is problémák adódtak.

Vérének nagyjából 35 százalékát vesztette el Pataky Attila, ezért infarktusközeli állapotba került. Felesége és anyósa ápolja, és arra is odafigyelnek, hogy rendesen bevegye a felírt gyógyszereket.

Forrás: TV2

A Blikknek nyilatkozott állapotáról az énekes: "Örömmel és megkönnyebbüléssel jelentem, hogy már sokkal jobban vagyok, mint néhány nappal ezelőtt. Eddig szó szerint úgy éreztem magamat, mintha egy vasrúddal összevertek volna. Jártányi erőm sem volt napokon keresztül, de most már úgy érzem, kezd visszatérni az energiám, jobb az étvágyam is. Igaz, rengeteg gyógyszert és vitamint kell szednem, hogy jó állapotba kerüljek a két hét múlva esedékes aranyérműtétre. A gyógyszereket főleg a szívemre kaptam, miután a rosszullétem miatt kis híján leállt. Ezzel pedig nem szabad viccelni, szóval nagyon fegyelmezetten szedem a felírt pirulákat. Rá­adásul szigorú diétán vagyok, amelynek betartásában Orsika és az édesanyja segédkezik. Úgyhogy biztonságban vagyok!"