Elképesztő! Demi Lovato tamponokkal az orrában küzd a megfázás ellen

Forrás: Instagram/ddlovato -
fotó tampon Demi Lovato megfázás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kirándulni indult, de nem akart még jobban megbetegedni a nagy hidegben. Mivel nem volt nála sál, inkább az orrába dugott két darab tampont.

Persze erről egy vicces fotót is közzé tett, ami rögtön elnyerte a rajongók tetszését. Lovato kommentejei alapján így is nagyon meg volt fázva, és az ötlet az ő fejéből pattant ki. Ügyes!

Forrás: Instagram/ddlovato

Galkó Balázs már hisz a gyógyulásábanhttp://www.life.hu/drlife/20160106-galko-balazs-szinesz-aki-rakbetegseggel-kuzd-hisz-a-gyogyulasaban.htmlA rákbetegséggel küzdő színész az onkológiáról küldött üzenetet. Dr. Life--A mentális betegség, ami időzített bombaként uralja az elménket: szorongáshttp://www.life.hu/drlife/20151230-szorongas-sokszor-kezeletlenul-marad-igy-befolyasolja-mindennapjainkat-es-veszelyt-jelent.htmlA Washington Post adata alapján 2015-ben az Egyesült Államokban közel 950 embert ért halálos lövés rendőri intézkedés során, közülük 32 fekete volt, és fegyvertelen. A szorongás mostanra globális problémát jelent a mentális betegségek között, ennek kezdetét látva „Amerika legveszélyesebb embere” egykor egyedi módot gondolt ki a betegség kezelésére. Dr. Life--Durva! Felébredt a műtét közben, 15 percig nem altatták visszahttp://www.life.hu/drlife/20160108-sarah-thomas-felebredt-a-mutet-kozben-majd-15-percig-nem-altattak-vissza.htmlSarah Thomas, a 23 éves londoni nő évek óta tartó fájdalmai miatt mandulaműtétre feküdt be a kórházba. A rutin beavatkozásról rettenetes élményekkel távozott a fiatal lány. Dr. LifeThinkstockPálinka, szerelmem, légy az enyém! – Az alkoholfogyasztás 10 mellékhatásahttp://www.life.hu/drlife/20160106-az-alkoholfogyasztas-egeszsegkarosito-hatasai-a-magyarok-nagyon-szeretnek-inni-a-who-adatai-szerint.htmlSok ember nemcsak az ünnepekkor önt fel igazán a garatra, hanem rendszeresen. „Nem iszom soha többet!” vagy „2016 más lesz, sokkal kevesebb alkoholt fogok inni”. Nem véletlen, hogy az alkoholizálással való felhagyás az újévi fogadalmak listájának első pontjai között szerepel sokaknál, amit vagy sikerül betartanunk egy ideig, vagy nem. Felsorolunk pár alkohol okozta egészségügyi következményt, amiknek ismerete segíthet a fogadalom betartásában. Dr. LifeThinkstockZacher: "Nem kell berúgni ahhoz, hogy alkoholista legyél"http://www.life.hu/drlife/20160106-zacher-gabor-szerint-nem-kell-berugni-hogy-fuggok-legyunk-sulyos-szamok-az-alkoholistakrol.htmlDöbbenetes számok kerültek napvilágra a napokban az ország lakosainak alkoholfogyasztásával kapcsolatban. Hazánk egyik legismertebb toxikológusa szerint pár éven belül milliós nagyságrendről beszélhetünk, ami az alkoholisták számát illeti. Dr. LifeOrigoJennifer Lawrence kiállt a fogamzásgátlás melletthttp://www.life.hu/drlife/20160106-jennifer-lawrence-szineszno-kiallt-a-fogamzasgatlas-mellett.htmlA Napos oldal és Az éezők viadala sztárja a tőle megszokott őszinteséggel beszélt arról, miért fontos a nőknek a nem kívánt terhesség megakadályozása - és ő mi mindent köszönhet neki. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.