Legyőzte a súlyos betegséget Gyurta Dani mestere, Széles Sándor

Forrás: Magyar Úszó Szövetség -
betegség mester edző Gyurta Dániel májbetegség Széles Sándor gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Széles Sándor megküzdött a májbetegséggel, és ismét a medence szélén segíti Danit, hogy a csúcsra juthasson.

Az edző elmesélte, hogy felesége és édesanyja gondoskodó szeretete nagyban hozzájárult gyógyuláshoz. Széles Sándor már alig várja, hogy újrakezdhesse a munkát Gyurta Danival – írja a Blikk.

Forrás: Magyar Úszó Szövetség

„Hódmezővásárhelyre utazunk, kezdjük az idei edzőtáborozásokat. Nem félek a visszatéréstől, legfeljebb ha elfáradok, leülök egy székre. De mindenképpen ott akarok lenni Dani mellett, úgy érzem, szüksége van az én meglátásaimra is. A múlt éve nem sikerült túl jól, de nem került ki a közvetlen élmezőnyből, innen vissza lehet jutni a csúcsra. A fejemben már meg is van, hogy min kell változtatni" - mondta Sándor.

Egymás kezét fogva született meg az ikerpárhttp://www.life.hu/drlife/20160110-sarah-thistlethwaite-tanarno-ikergyermekei-egymas-kezet-fogva-jottek-vilagra.htmlSarah Thistlethwaite ikerbabái közös magzatburokban fejlődtek egészen a 33. hétig. A császármetszéskor azonban még maguk az orvosok is megdöbbentek. Dr. Life--A cukorbetegek borral tehetnek jót az egészségüknek?http://www.life.hu/drlife/20160108-bor-jotekony-hatassal-van-a-cukorbetegek-sziv-es-errendszerere.htmlAz a kettes típusú cukorbetegségben szenvedő páciens, aki megiszik a vacsorához egy pohár bort, jót tesz az egészségével – derül ki egy viszonylag kevés résztvevővel lezajlott, kétéves izraeli vizsgálatból. Dr. Life--Mádai Vivien nagy elhatározásra jutott!http://www.life.hu/drlife/20160108-madai-vivien-idovel-szeretne-egy-kistestvert-kisfianak-zenonak.htmlA csinos műsorvezető szívesen szülne egy újabb gyermeket. Dr. LifeKiáll az védőoltások fontossága mellett Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/drlife/20160109-kiall-az-vedooltasok-fontossaga-mellett-mark-zuckerberg.htmlNem egészen egy nap alatt 2 és félmillióan kedvelték és közel 21 ezren osztották meg a Facebook-atyjának posztját, amelyben megmutatja, fontosnak tartja, hogy gyermeke minden kötelező védőoltást megkapjon. Dr. Life--Majdnem elvesztette a látását a műszempilláitól egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20160108-megvakulhatott-volna-a-muszempillatol-allergias-volt-a-ragasztora-le-kellett-szedni-a-szempillajat.htmlSusan úgy gondolta, hogy felturbózza tekintetét egy kis kiegészítővel, és emiatt majdnem elvesztette a szeme világát. Dr. Life--A szex nemcsak élvezetes, de gyógyít is!http://www.life.hu/drlife/20160108-a-szex-meg-a-szivbetegeknek-is-jot-tesz.htmlEgy friss kutatás szerint azoknak sem kell aggódniuk egészségi állpotukért, akik infarktuson estek át, számukra minden intim együttlét és a velejárók ugyanúgy fontosak és végrehajthatóak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.