Emelkedett a HIV-vírus szintje Charlie Sheennél

Forrás: AFP/Michael Buckner -
emelkedés Charlie Sheen vérvizsgálat HIV-vírus szint HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig jól reagált a kezelésekre, ám egy új gyógymód kipróbálása után a hírek szerint rosszabbodott az állapota a Golden Globe-díjas színésznek.

Charlie Sheen a Dr. Oz's Showban árulta el, hogy ismét emelkedett a HIV-vírus szint a vérében.

Forrás: AFP/Michael Buckner

"HIV-fertőzöttnek lenni nem a világ vége"

Egy HIV-fertőzött nő boldog házasságban él és második gyermekével várandós. Férje és a kislány is negatívan reagáltak az AIDS-tesztekre. Egy reményt ébresztő történet következik - kattints ide a Life.hu cikkéért!

Memóriagondokkal és inkontinenciával küzd Lamar Odomhttp://www.life.hu/drlife/20160112-lamar-odom-kosarlabdazo-gyerekei-nem-tudtak-hogy-kiengedtek-a-korhazbol-az-apjukat.htmlA prostituáltakkal dorbézoló, jelenleg épp lábadozó kosárlabda-játékos kezelését egy másik rehabilitációs központban folytatják. Dr. LifeAFPHiába akarunk, nem tudunk örökké boldogok lennihttp://www.life.hu/drlife/20160112-a-boldogsag-nem-mindig-tolunk-hanem-a-korunktol-fugg-egy-kutatas-szerint.htmlA boldogság mindenkinek jár élete során, csak éppen nem minden életszakaszában – derült ki egy friss kutatásból. A boldogságunk elméletileg korunktól és egy U-alakó görbétől függ, sőt három különböző boldogságtípus is létezik. Dr. LifeThinkstockA cukorbetegek borral tehetnek jót az egészségüknek?http://www.life.hu/drlife/20160108-bor-jotekony-hatassal-van-a-cukorbetegek-sziv-es-errendszerere.htmlAz a kettes típusú cukorbetegségben szenvedő páciens, aki megiszik a vacsorához egy pohár bort, jót tesz az egészségével – derül ki egy viszonylag kevés résztvevővel lezajlott, kétéves izraeli vizsgálatból. Dr. Life--Szövettani eredményére vár Verebes József futballedzőhttp://www.life.hu/drlife/20160113-verebes-jozsef-futballedzo-a-szovettani-eredmenyere-var-otthonaban-gyogyul-tovabb.htmlA legendás sportedző még karácsony előtt fordult orvoshoz tünetei miatt. A vizsgálat lezajlott, Verebes József jelenleg az eredményekre vár, hogy megkezdhessék a kezelését. Dr. Life--Vérellátó: több véradóra lenne szükség http://www.life.hu/drlife/20160112-kevesen-adnak-vert-novelni-kell-a-veradok-szamat.htmlA múlt évben 405 ezer egységnyi vért adtak csupán a véradók, ami éppen csak fedezi a kórházak igényeit, vagyis növelni kell a véradók számát - jelentette ki az Országos Vérellátó Szolgálat vezetője. Dr. Life--Azt hitték, lopott holmik vannak a kabátja alatt, pedig csak sérve volthttp://www.life.hu/drlife/20160112-glenn-williams-hasi-servere-azt-hittek-a-boltosok-lopott-holmikat-visz-a-kabatja-alatt.htmlGlenn Williams hasán egy focilabda nagyságú sérv növekedett. A nyugdíjas férfit műtő orvos elmondása szerint pályafutása során még soha nem találkozott ekkora kinövéssel. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.