Az Edda énekese a TV2 Mokka műsorában vette kezelésbe Demcsák Zsuzsa lábát.

"A Mokka reklámszünetében Pataky Attila kvantumérintéssel igyekezett meggyógyítani Demcsák Zsuzsa bokáját, ugyanis a műsorvezető elárulta, tegnap edzés közben megsérült a bokája" - olvasható a TV2 Mokka című reggeli műsorának Facebook oldalán.

Forrás: TV2

Az ügyben Demcsák Zsuzsát is megkerestük, aki a Life.hu-nak elmondta, tegnap sportolás közben szenvedett balesetet. "Alám fordult a bokám, de már ott helyben elláttak - ma viszont még kezelésre kell mennem. Amikor Attila ma reggel bejött a stúdióba, látta, hogy a kanapén pihentetem a lábam, és megkérdezte, hogy mi történt. Miután beszámoltan neki a balesetről, kvantumérintéssel próbálta gyógyítani a beteg bokámat" - mondta a gyönyörű műsorvezető.

Napjainkban egyre keresettebbek az úgynevezett alternatív gyógymódok, amelyeknek nagyon sokféle változata ismert. Ezek egyike a kvantumgyógyítás, amelyet a Deepak Chopra, a világhírű orvos és író a következőképp definiált: „A kvantumgyógyítás a tudatosság egyik formájának (az elmének) azon képessége, hogy spontán módon kijavítsa a tudatosság egy másik formájában, (a testen) jelentkező hibákat." A kvantumgyógyításról és Deepak Chopra könyvéről bővebben itt olvashatsz.

Azt is elárulta, hogy nagyon értékelte a rocker jó szándékát, aki annak ellenére is fontosnak tartotta, hogy segítsen Zsuzsán, hogy az ő egészségével is problémák vannak. „Attila igazi rockerként viseli a betegségét” – tette hozzá ezzel kapcsolatban Demcsák Zsuzsa.