„Az exem egy prostival él együtt – mégsem tudtam nemet mondani a szexre”

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szex herpesz védekezés prostituált óvszer napidoktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy szerelmet egy harmadik rúgta fel, ráadásul olyasvalaki, aki bárhol, bárkivel képes összebújni: egy aggódó nő levele.

"25-34 év közötti nő vagyok. Nem olyan régen lett vége a hatéves kapcsolatomnak. A volt párom egy prostituálttal jött össze, olyannal, aki mindenhol közösül, még óvszer nélkül is. Vele él együtt az exem. Sajnos ennek ellenére én két alkalommal nem tudtam nemet mondani, amikor újra felvette velem a kapcsolatot. Együtt is voltunk, sajnos gumi nélkül. Esélyem lehet arra, hogy bármilyen komolyabb betegséget kaptam. Voltam orvosnál és különböző gyógyszereket szedtem, eddig úgy tűnik, hogy nincs baj."

Forrás: Thinkstock

A Napidoktor.hu cikkéből kiderül, milyen súlyos következményekre számíthat az érintett hölgy.

Embert ölt egy óvszer-automata Németországbanhttp://www.life.hu/news/20151229-ovszer-automata-vegzett-egy-fiatal-ferfivel-nemetorszagban-a-fejen-serult-meg.htmlEgy repülő fémdarab halálosan megsebzett egy fiatal férfit, aki rablás céljával felrobbantott két társával egy óvszer-automatát a németországi Schöppingenben, a holland határ közelében - közölte hétfőn a rendőrség. News--Megöli a HIV-vírust a következő generációs óvszerhttp://www.life.hu/drlife/20151202-megoli-a-hiv-virust-a-hidrogel-alapu-ovszer.htmlNagy jövőt jósolnak a tudósok a hidrogél alapú kotonnak, amelynek fő összetevőjét ugyanaz a folyadék adja, amelyet a kontaktlencsék tárolásához is használnak. Dr. LifeOrigoFerenc pápa kiállt az óvszerhasználat melletthttp://www.life.hu/news/20151201-ferenc-papa-kiallt-az-ovszerhasznalat-mellett.htmlAz óvszerhasználatról szóló vita Ferenc pápa szerint teljesen felesleges. Ehelyett a lényegesebb dolgokra kell koncentrálni, például a gyógyításra. News“Kiszedi a kukából mások elhasznált óvszereit, és kiszürcsöli...” - Bepillantás egy bordélyház falai mögé (18+)http://www.life.hu/intim/20151022-bepillantas-egy-mukodo-bordelyhaz-falai-moge-kiszedegeti-a-szajaval-masok-elhasznalt-ovszereit.htmlMona egy olyan országban madám, ahol legitim módon működtethe bordélyházat. Minden nőnek (és férfinak) van valamilyen képe arról, hogyan is működhet egy ilyen intézmény, de a valóság, amiről Mona Pilát Gábor életvezetési és párkapcsolati coachnak, a Rádió Bézs műsorvezetőjének mesélt, minden képzeletünket felülmúlta. IntimOrigo8 dolog, amit soha nem gondoltál volna az óvszerrőlhttp://www.life.hu/intim/20150625-ovszer-szex.htmlA Life.hu összegyűjtött nyolc dolgot, amit még biztosan nem hallottál ezelőtt a férfiak által nem kedvelt szexkellékről.IntimThinkstock10 érdekes tény, amit nem tudtál az óvszerekrőlhttp://www.life.hu/intim/20150122-ovszertortenelem-amit-nem-tudtal-a-kondomrol.htmlBordás, epres, világítós, extravékony, és még ki tudja, milyen extra óvszerfajták lézetnek. De azt gondoltad volna, hogy sokan csak akkor húznak gumit, ha a szex már elkezdődött? Íme, néhány érdekes adat!IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.