Klimax miatt szenved Cseke Katinka

tünet klimax Cseke Katinka hőhullám gyógymód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinkára igen hamar rátörtek a változókori hőhullámok. A TV2 színésznője ezért most különleges terápiára jár. 

A keményen fogyókúrázó Cseke Katinka a Mokka stúdiójában árulta el: habár még nem lenne itt az ideje, hiszen csak 44 éves, de már rátörtek a menopauza tünetei. Egy gyógymódnak köszönhetően azonban ideiglenesen megszűnt a problémája.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Anyai ágon nagyon korán kezdődött nálam a menopauza, negyvennégy éves vagyok. Olyan hőhullámaim voltak, hogy na­ponta kétszer mosták meg a ha­jamat a stúdióban. Egyszerűen olyan voltam, mint akit leöntöttek vízzel" – árulta el titkát Ka­tinka, aki bízik benne, hogy vissza lehet fordítani az állapotát. Ehhez pedig szakember segítségét kérte.

"Megnyomott egy pontot, egy hormonpontot a talpamon, ettől három hete nincsenek hő­hullámok. Egyszerűen nincs, egy másodpercre sem. Az idegpontokat, a hormonális pontokat kőkeményen megnyomják, majd elájulok, olyan. Ha azonban ez ilyen hatással van rám, akkor szerintem a me­nopau­zámnak is vége lesz, és újra nőként működök majd" – mondta a színésznô.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.