Mi?! Vígjátéksorozatot csináltak a bulimiáról

betegség sorozat bulimia Jessie Kahnweiler vígjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessie Kahnweiler új produkciója egy olyan lányról szó, aki ezzel a betegséggel küzd, és ezért a Youtubon próbál érvényesülni. Már most többen is felszólaltak a sorozat ellen!

A The Skinny jövő héten kerül bemutatásra a Sundance filmfesztiválon. A történtet szerint egy fiatal lány étkezési zavarokkal küzd, és nem tud megbékélni a saját testével. A 30 éves író a saját életéből is merített ihletet, mivel ő is 10 éven keresztül küzdött bulimiával. Szerinte ebből sosem gyógyul meg egy ember, és ezzel a sorozattal fel szeretné erre hívni a figyelmet - írja a Cosmopolitan.

Többen felháborítónak tartják még az ötletet is, mivel sokak szerint ezzel csak kigúnyolják azokat az embereket, akik hasonló problémákkal küzdenek. A rendezőnő nem törődik a kritikákkal, és úgy gondolja, hogy pont ez fog segíteni azoknak, akik még beszélni sem mernek a dologról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.