A HIV-pozitív Charlie Sheen titokban a rákkal is megküzdött

Forrás: AFP/Michael Buckner -
betegség Charlie Sheen daganat HIV-vírus rák HIV HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mennyi tragédiát és betegséget bír el egy ember szervezete? Charlie Sheen állítólag az utóbbi években nemcsak a HIV-vírussal, hanem a rákkal is megharcolt. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: bombaként robbant a hír, hogy Charlie Sheennél négy évvel ezelőtt HIV-fertőzöttséget diagnosztizáltak. A sztár a gyógyszereknek köszönhetően mára már teljesen tünetmentes, azonban sorra jelentkeznek nála egykori szeretői, akik attól tartanak, hogy Charlie átadhatta nekik a kórt.

Forrás: AFP/Michael Buckner

De egykori felesége is kiverte a balhét, és állítólag beperelte Charliet lopás miatt. Még a színésszel folytatott levelezését is nyilvánosságra hozta, melyből egy másik titokra is fány derült, méghozzá arra, hogy 2013-ban a színészt torokrákkal diagnosztizálták. A sztárnak a hírek szerint sikerült leküzdenie a kórt, ami azért is bámulatos, mert akkor már HIV-fertőzéstől is szenvedett.

Hollywoodi celebnők, akiket a HIV-pozitív Charlie Sheen megfertőzhetett

Az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu összegyűjtötte azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.