Vajon mennyi tragédiát és betegséget bír el egy ember szervezete? Charlie Sheen állítólag az utóbbi években nemcsak a HIV-vírussal, hanem a rákkal is megharcolt. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: bombaként robbant a hír, hogy Charlie Sheennél négy évvel ezelőtt HIV-fertőzöttséget diagnosztizáltak. A sztár a gyógyszereknek köszönhetően mára már teljesen tünetmentes, azonban sorra jelentkeznek nála egykori szeretői, akik attól tartanak, hogy Charlie átadhatta nekik a kórt. 

Forrás: AFP/Michael Buckner

De egykori felesége is kiverte a balhét, és állítólag beperelte Charliet lopás miatt. Még a színésszel folytatott levelezését is nyilvánosságra hozta, melyből egy másik titokra is fány derült, méghozzá arra, hogy 2013-ban a színészt torokrákkal diagnosztizálták. A sztárnak a hírek szerint sikerült leküzdenie a kórt, ami azért is bámulatos, mert akkor már HIV-fertőzéstől is szenvedett.

Hollywoodi celebnők, akiket a HIV-pozitív Charlie Sheen megfertőzhetett
Az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu összegyűjtötte azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.