Az orvosok szerint hihetetlenül ritka Olivia Farnsworth esete: a kislány egyszerre három genetikai betegségben szenved, melyek tünetei miatt nem érez éhséget, soha nem álmos és nem tudja, milyen a fájdalom érzete.

Bionikus lánynak nevezik az orvosok a 7 éves Olivia Farnsworth-öt, aki egyszerre három születési rendellenességgel küzd. Ezek miatt sem éhséget, sem fáradtságot, sem pedig fájdalmat nem érez, ami csupán csak elsőre hangzik jól, valójában minden nap komoly veszélyben van a kislány élete.

Olivia és édesanyja, Niki TrepakForrás: Northfoto

Édesanyja, Niki Trepak már a kezdetktől tudta, hogy valami nincs rendben Oliviánál, akinek haja nem a megfelelő ütemben növekedett, és 4 éves koráig csak fagyiturmixot volt hajlandó enni. Előfordult, hogy 3 napon át nem aludt, egyik alkalommal pedig az úttestre ugrott, és elütötte egy autó - a csodával határos módon azonban mindössze néhény horzsolással megúszta a balesetet.Az orvosok szerint azért nem sérült meg komolyabban, mert nem feszült meg a teste a félelemtől - mondta el a YorkshirePostnak a kislány édesanyja. Olivia betegségét egyelőre nem lehet gyógyítani, az édesanyja most pénzgyűjtő akcióba kezdett, hogy tovább kutassák a rejtélyes genetikai rendellenességet.