Nem forrtak össze Rékasi csontjai - Ezért van szükség az újabb műtétre

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
motorbaleset színész József Attila Színház Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken derült ki, hogy a színészre újabb műtét vár. Rékasi felülvizsgálatra ment a kórházba, szerette vollna tudni, mikor veszik ki lábából a fémcsavarokat, amikor közölték vele a rossz hírt. Kedden újra meg kell műteni, a csontjai ugyanis nem forrtak össze.

"A baleset óta erős fájdalmaim vannak, az előadásaimat és a forgatásokat is csak fájdalomcsillapítókkal tudtam végigcsinálni. Úgynevezett romos törés keletkezett a lábamban, akkora a hiány két csontrész között, hogy önmagától a szervezetem nem képes visszanöveszteni. Jövő héten újra felnyitják a combomat. A fémeket kicserélik, és csontforgácsot is tesznek be a hiány helyére, hogy az ösztönözze a csont növekedését" – mesélte a Borsnak Rékasi.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A színész azt állítja, meg sem jegyezte, mikor dolgozhat újra, ugyanis sokkolta az újabb műtét híre. az operáció a Barátok közt és a József Attila Színház stábját is újratervezésre kényszeríti.

"Dolgozunk azon, hogy megoldjuk ezt a helyzetet, de még nincs végleges döntés az alternatívákról. Reméljük, hogy Karcsi mihamarabb felgyógyul, és ismét velünk forgathat" – mondtaa lapnak Rozgonyi Ádám, a Barátok közt kreatív producere.

"A József Attila Színház legfontosabb szempontnak minden körülmények között színészei, alkotói és dolgozói egészségét és biztonságát tekinti, ezért Rékasi Károly színpadra lépé­sével teljes gyógyulása érdekében előreláthatólag évad végéig nem számol" – írták közleményében a színház.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.