Michael Jackson lánya bevallotta: anonim alkoholisták gyűlésére jár

Forrás: NORTHFOTO -
Michael Jackson Paris Jackson öngyilkosság kórház alkoholista Anonim Alkoholisták
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 17 éves Paris Jackson saját maga írta ki ezt a hivatalos Instagram oldalára. Ehhez egy képet is posztolt, de ezt később eltüntette az oldalról. 

A fiatal lányt még 2013-ban kezelték több kórházban is, miután öngyilkossági kísérletek sorát próbálta elkövetni, és súlyos alkoholproblémái adódtak. A hírek szerint azonban már kért segítséget, és ezt ő maga is megerősítette a közösségi oldalán: "Azt gondoljátok, hogy egész nap itthon ülök, és válaszolok a negatív és pozitív kommentekre? AA gyűlésre megyek, vizslát!" - írta Paris egy posztban, melyet a Usmagazine azonnal le is mentett.

Paris Jackson Forrás: NORTHFOTO

A jelek szerint az élete sokkal jobb irányba halad, mint évekkel ezelőtt, hiszen barátjával már az eljegyzés is szóba került.

Soha nem éhes, nem érez fájdalmat és fáradtságot a 7 éves kislányhttp://www.life.hu/drlife/20160206-olivia-farnsworth-kislany-ritka-genetikai-betegsegei-miatt-nem-ehes-nem-faradt-es-erez-fajdalmat.htmlAz orvosok szerint hihetetlenül ritka Olivia Farnsworth esete: a kislány egyszerre három genetikai betegségben szenved, melyek tünetei miatt nem érez éhséget, soha nem álmos és nem tudja, milyen a fájdalom érzete. Dr. Life--Kevesebben halnak meg Norvégiában?http://www.life.hu/drlife/20160205-egy-kutatas-szerint.htmlA norvégok élen járnak a szívkoszorúér-betegség megelőzésében, az elmúlt 15 évben jelentősen csökkent a szívkoszorúér-betegség előfordulása Norvégiában. A csökkenésért csaknem kétharmad részben a megváltoztatható kockázati tényezők, például a mozgás, a vérnyomás és a koleszterinszint változásai felelősek. Minek köszönhető, hogy csökkent az országban a halálozások száma? Dr. LifeThinkstockNem forrtak össze Rékasi csontjai - Ezért van szükség az újabb műtétrehttp://www.life.hu/drlife/20160206-rekasi-karolyt-a-baratok-kozt-szineszet-ujra-mutik-nem-forrtak-ossze-a-csontjai.htmlPénteken derült ki, hogy a színészre újabb műtét vár. Rékasi felülvizsgálatra ment a kórházba, szerette vollna tudni, mikor veszik ki lábából a fémcsavarokat, amikor közölték vele a rossz hírt. Kedden újra meg kell műteni, a csontjai ugyanis nem forrtak össze. Dr. Life--Súlyos, áttétes rákból gyógyul az egykori Miss Hungary, Koller Katalinhttp://www.life.hu/drlife/20160205-sulyos-attetes-rakbol-gyogyul-az-egykori-miss-hungary-koller-katalin.htmlKoller Katalin korábbi szépségkirálynőnél mellrákot diagnosztizáltak 29 éves korában. Mikor észrevették már 4-es stádiumban volt, nyirok, máj, tüdő és mint később az izotópvizsgálaton kiderült – csontáttétekkel. Dr. LifeOrigoÚristen! Steiner Kristóf botoxoltat?http://www.life.hu/drlife/20160204-steiner-kristof-egykori-musorvezeto-szepeszeti-beavatkozasra-vallalkozott.htmlA fiatal sztár Instagramján pózol homlokán egy tűvel - éppen egy cikket ír ugyanis a villámgyors szépészeti beavatkozásokról, és ehhez gyűjt anyagot. Dr. Life--Pánikroham, depresszió és étkezési zavar - 3 sztár, aki megjárta a poklok pokláthttp://www.life.hu/drlife/20160204-emma-stone-jk-rowling-demi-lovato-panikrohammal-depresszioval-es-etkezesi-zavarral-kuzdottek.htmlHiába élünk a 21. században, hiába tűnik úgy, hogy bármit megoszthatunk bárkivel, a mentális problémákról beszélni a mai napig amolyan tabutémaként tekintünk. Íme 3 híresség, aki szembenézett a démonjaival, és ország-világ előtt vállalta is őket remélve, hogy ezzel segítenek másokon. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.