Többet iszunk a kelleténél? VlogOli kiderítette!

ital téli sportok magyarok VlogOli alkohol síelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VlogOli, a Life.hu vloggere ezen a héten komoly témáról faggatta a téli sportok szerelmeseit. Vajon tényleg lecsúszik egy-két pohár, mielőtt sílécre pattannánk? 

Persze többféle válasz is érkezett a megkérdezettektől, de a legtöbben abban egyet értettek, hogy a magyarok bármilyen tevékenységet is csinálnak, az alkohol mindig előkerül.

Soha nem éhes, nem érez fájdalmat és fáradtságot a 7 éves kislányhttp://www.life.hu/drlife/20160206-olivia-farnsworth-kislany-ritka-genetikai-betegsegei-miatt-nem-ehes-nem-faradt-es-erez-fajdalmat.htmlAz orvosok szerint hihetetlenül ritka Olivia Farnsworth esete: a kislány egyszerre három genetikai betegségben szenved, melyek tünetei miatt nem érez éhséget, soha nem álmos és nem tudja, milyen a fájdalom érzete. Dr. Life--Mentális zavarral küzdő beteg lett Katie Holmesbólhttp://www.life.hu/drlife/20160205-katie-holmes-szineszno-egy-bipolaris-zavarral-kuzdo-not-alakit-legujabb-filmjeben.htmlBipoláris zavar és szerelem a pszichiátrián - Katie Holmes eddig még ismeretlen oldalát mutatja meg legújabb filmjében, a Touched With Fire-ben. Dr. Life--Rossz hírek érkeztek Schumacherrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160204-rossz-hirek-erkeztek-schumacherrol.htmlLuca di Montezemolo, a Ferrari exelnöke rossz híreket kapott Michael Schumacherről. Dr. Life--48 kilóra fogyott Galambos Lajos felesége, Boglárkahttp://www.life.hu/drlife/20160204-galambos-lajos-mulatos-sztar-felesege-48-kilora-fogyott.htmlA nemrég szabadult mulatós zenész feleségének állapotáról sokat és sokszor lehetett hallani a sajtóban a tavaly történt letartóztatásuk után. Galambos Lajos nemrég reagált az ezzel kapcsolatos hírekre. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoRákellenes világnap: Újabb áttörés a halálos kór megelőzésébenhttp://www.life.hu/drlife/20160203-hpv-vezeto-halalok-magyaroeszagon-ujabb-vakcina-erheto-el.htmlA méhnyakrák mostanra vezető haláloknak számít Magyarországon: évente 1000–1200 nőnél diagnosztizálják, és az érintettek fele életét veszti a daganatos megbetegedés miatt. A magas esetszám ellenére a magyarok ötöde nem hallott még a betegség megelőzésének módjairól, valamint az okozó vírus terjedéséről. A február 4-i rákellenes világnap kapcsán górcső alá került a betegség. Dr. LifeThinkstockTeljesen tönkretette a lány arcát a kezelés: Sosem lesz már önmaga!http://www.life.hu/drlife/20160202-elcsufitottak-az-arcat-egy-kezeles-soran-a-kulseje-mar-nem-lesz-a-regi-foto-az-esetrol.htmlAnnak ellenére, hogy a 26 éves lány gyönyörű bőrrel rendelkezett, mégsem volt teljesen elégedett önmagával. Elment egy méregdrága szépészeti beavatkozásra, ahol igencsak elcsúfították őt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.