Tóth Andi belátta, többet kellene pihennie

Fotó: Zsigmond László /Life.hu -
győztes pihenés ájulás Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal harmadik elődöntőjének végén az énekesnő rosszul lett, ám állítja, ez csak amiatt lehetett, mert nem figyelt magára. 

Ahogy a Life.hu is megírta, amikor szombaton Tóth Andi meghallotta, hogy duettpartnerével, Berkes Olivérrel továbbjutottak a középdöntőbe, olyan izgalom kerítette hatalmába, hogy csak annyit tudott mondani: "Szédülök", majd pár perccel később az énekesnőt kivették a színpadról. Andi a Borsnak elárulta, tudja, hogy jobban oda kellene figyelni magára.

Fotó: Zsigmond László /Life.hu

„Aznap alig ittam, szinte semmit sem ettem, viszont nagyon izgultam, és az eredményhirdetés előtt sokat ültem, majd hosszú percekig kellett egy helyben állnom a színpadon, ahol pokoli meleg volt a reflektorok miatt. Ez így egyszerre már sok volt nekem, pedig nagyon örültem, hogy továbbjutottunk a dalunkkal. Igaz, hogy nyáron volt már hasonló eset, de az azért lehetett, mert mindig elfelejtek enni és inni, sokszor rám is kell szólni emiatt" – mondta Andi, aki hozzátette: nem érzi, hogy túl nagy lenne a nyomás, de arra valóban figyelnie kéne, hogy többet pihenjen.

Szabó Zsófi: „Annyi rossz dolog ért, amit talán meg sem érdemeltem"http://www.life.hu/sztarok/20160208-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-egyensulyban-testileg-lelkileg.htmlA színésznő elárulta, ideje volt, hogy révbe érjen az élete és egyensúlyra találjon, mind lelkileg, mind testileg. TV + Sztárok--Matt LeBlanc évekig ki sem akart mozdulni otthonábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-matt-leblanc-evekig-ki-sem-akart-mozdulni-es-csaknem-idegosszeroppanast-kapott.htmlA színész őszintén mesélt arról a nehéz időszakról, ami a Jóbarátok után érkezett el számára. TV + Sztárok--Lajcsi állítja, több tíz milliót bukott, amíg börtönben volthttp://www.life.hu/sztarok/20160208-lajcsi-allitja-tobb-tiz-milliot-bukott-amig-bortonben-volt.htmlGalambos Lajos állítja, nagy veszteségek érték, amíg előzetesben volt.TV + SztárokOrigoTóth Andi rosszul lett A Dal színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-toth-andi-rosszul-lett-a-dal-szinpadan.htmlAz X-Faktor-győztes énekesnő annyira megörült továbbjutásának, hogy amikor kimondták a nevét elszédült. TV + SztárokOrigo"Slágerklisé-kosárból" építkezik Nika dala?http://www.life.hu/sztarok/20160206-nika-dalanak-szoveget-a-dal-zsurije-kritizakta.htmlA Voice-ból is ismert Nika volt A Dal első fellépője szombaton este. Az énekesnő fantasztikusan nézett ki, és előadásával is magasra tette a mércét. TV + SztárokOrigoPetruska és Agárdi Szilvia lenyűgözték A Dal zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160206-a-dal-harmadik-elodontojeben-petruska-agardi-szilvia-a-parno-graszt-a-b-the-first-es-nika-es-toth.htmlLezajlott A Dal harmadik elődöntője, összeállt a középdöntős mezőny. A második elődöntővel szemben, most több tehetségkutatós versenyző is elvérzett. A legszigorúbb zsűritag szokás szerint most is Pierrot volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.