A Dal harmadik elődöntőjének végén az énekesnő rosszul lett, ám állítja, ez csak amiatt lehetett, mert nem figyelt magára. 

Ahogy a Life.hu is megírta, amikor szombaton Tóth Andi meghallotta, hogy duettpartnerével, Berkes Olivérrel továbbjutottak a középdöntőbe, olyan izgalom kerítette hatalmába, hogy csak annyit tudott mondani: "Szédülök", majd pár perccel később az énekesnőt kivették a színpadról. Andi a Borsnak elárulta, tudja, hogy jobban oda kellene figyelni magára.

Fotó: Zsigmond László /Life.hu

„Aznap alig ittam, szinte semmit sem ettem, viszont nagyon izgultam, és az eredményhirdetés előtt sokat ültem, majd hosszú percekig kellett egy helyben állnom a színpadon, ahol pokoli meleg volt a reflektorok miatt. Ez így egyszerre már sok volt nekem, pedig nagyon örültem, hogy továbbjutottunk a dalunkkal. Igaz, hogy nyáron volt már hasonló eset, de az azért lehetett, mert mindig elfelejtek enni és inni, sokszor rám is kell szólni emiatt" – mondta Andi, aki hozzátette: nem érzi, hogy túl nagy lenne a nyomás, de arra valóban figyelnie kéne, hogy többet pihenjen.