"Remélem, egyszer megcsörren a telefon, és Michael szól, hogy ugorjak át"

Forrás: AFP -
síbaleset Michael Schumacher Willi Weber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher egykori segítőjét, Willi Webert kitiltották a hétszeres világbajnok otthonából. Pedig ő elvárná, hogy a család elárulja az igazságot.
Már majdnem egy éve, hogy a közvélemény utoljára hivatalos forrásból megbízható információhoz jutott a síbalesetéből lábadozó Michael Schumacher állapotáról. A korábbi hétszeres világbajnokot a világtól hermetikusan elzárva, otthonában ápolják, és csupán barátai és közeli hozzátartozóinak nagyon szűk köre juthat be hozzá - írja cikkében az Origo gphirek.
Forrás: AFP

Ők általában nem túl részletes, esetenként később cáfolt információkat szivárogtatnak ki Schumacherről. Legutóbb a Ferrari volt elnöke, Luca di Montezemolo nyilatkozott róla, sejtelmesen annyit árulva el, hogy "nincsenek jó hírei."

A kint rekedtek táborába került Willi Weber is, aki a tavalyi év végén a Facebookon panaszkodott, mert Schumacher felesége, Corinna nem engedi őt korábbi ügyfele és barátja közelébe.

Weber most a Gala című bulvárlapnak azt mondta:

Forrás: AFP/Sascha Schuermann

Weber azt is nehezményezi, hogy a család semmilyen információt nem oszt meg a közvéleménnyel, és minden téren ellehetetlenítik a hírek áramlását, amióta Schumacher a kórházat elhagyva hazatért. A német menedzser szerint a versenyzőt naggyá tevő rajongók és egykori munkatársai is

nagyra értékelnék, ha végre hallanának valamit róla.

"„Szerintem Michael rajongói örülnének, ha őszinte híreket hallanának az állapota felől. Ez azoknak is segítene feldolgozni a történteket, akik hosszú évekig együtt dolgoztak vele" -– jelentette ki Weber, aki maga is fontos szerepet játszott abban, hogy Schumacher bejutott az F1-be, majd sokáig a világ második legjobban kereső sportolója volt. Weber egészen Schumacher első F1-es pályafutása végéig szolgált a német pilóta mellett, a Mercedes-korszakban már Sabine Kehm képviselte őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.