Ferenc pápa megengedné a fogamzásgátlást

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Giorgio Onorati -
egyházfő Ferenc pápa fogamzásgátlás abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ferenc pápa elég merész nyilatkozatot adott a minap. Szerinte a gyógyszerhasználat fontos, de az abortusz nem megengedett. 

Az eddigi katolikus állásponthoz képest hatalmas áttörésnek számít a Szentatya nyilatkozata, amelyben arról beszél, hogy a Zika-vírussal érintett nők esetében meg kell engedni a fogamzásgátlást. A meglepő nyilatkozatot Mexikóból Rómába tartva, a pápai külön repülőgépen adta az egyházfő - írja az Origo.

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Giorgio Onorati

"Az abortusz emberölés, egy másik ember életének megmentése érdekében. Ilyet a maffia csinál. Ez még akkor sem megengedett, ha a magzat beteg"

- mondta Ferenc pápa.

A Pszichológus Pasi – Csak semmi pánik, különben pokol lesz az életed! http://www.life.hu/drlife/20160218-a-pszichologus-pasi-tanacsai-panikroham-ellen.htmlA pánikbetegség ma már szinte népbetegség! Észrevétlenül kezdődik, akár éveken át lappang, és gyakran a legváratlanabb helyzetben, hirtelen mutatkozik meg, és onnantól pokollá teheti az ember életét. Akinek ilyen rohama van, az a legkevésbé sem a közönségnek produkálja magát, ellenkezőleg: zárt ajtók mögött, a legbiztonságosabb közegben is szenvedhet, mint a kutya. Dr. LifeThinkstockSportolás közben szenvedett sérülést Bódi Sylvihttp://www.life.hu/drlife/20160218-bodi-sylvi-egykori-playmate-es-szorfoktato-szemheja-lila-lett-egy-sportserules-miatt.htmlAz egykori playmate, aki mostanában szörfoktatóként járja a világot, képmegosztó oldalán számolt be a történtekről. Dr. Life--Nem akart enni a kutya, állatorvosa hihetetlen ötlettel állt előhttp://www.life.hu/drlife/20160217-az-allatorvos-meglepo-modon-vett-ra-a-kutyat-az-evesre.htmlAz biztos, hogy Dr. Andy Mathis állatorvos belopta magát az állatbarátok szívébe, ugyanis egy nagyon rossz állapotban lévő kutyust mentett meg, nem is akárhogyan! Dr. LifeOrigoMi történik a testeddel szakításkor? Íme, a tudományos magyarázathttp://www.life.hu/drlife/20160216-mi-tortenik-a-testeddel-szakitaskor-ime-a-tudomanyos-magyarazat.htmlA szerelem valóban úgy hat ránk, akár a drog: az I Fucking Love Science által lehozott tanulmány szerint szerelmi csalódás után ugyanazokat a tüneteket produkálja testünk, mint elvonáskor, sőt, akár fizikai fájdalmat is érezhetünk. Dr. Life--Kiégette a torkát egy véletlenül lenyelt elem egy 2 éves kisfiúnakhttp://www.life.hu/drlife/20160216-a2-eves-logan-stiff-kisfiunak-kiegette-a-torkat-egy-veletlenul-lenyelt-elem.htmlA kis Logan Stiffet jelenleg csövön keresztül táplálják, a teljes gyógyuláshoz azonban még további kezelések várnak rá. Dr. Life--Ételek, melyek megnyugtatják a torkod, ha fáj - Tuti tippek torokfájásra!http://www.life.hu/drlife/20160215-banan-fagyi-es-kaposzta-etelek-melyek-jol-esnek-torokfajaskor-gyogyulj-meg-hamarabb.htmlBár már nem kell a mínuszoktól szenvednünk, az influenza így is megtalálhat minket, akár a metrón is. Láz, fájdalom, és torokfájás ellen a közhelyes dolgok mellett próbálj ki valami újat, például a fagyit. El sem hinnéd, mennyit segít! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.