Mellplasztikájáról beszélt a Modern család 18 éves színésznője, Ariel Winter

Forrás: AFP -
plasztikai műtét színésznő Ariel Winter Modern család (sorozat) szépészeti beavatkozás mellplasztika önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal színésznő őszintén nyilatkozott arról, hogyan változtatta meg életét a tavaly bevállalt mellkisebbítő műtétje.

Mint a Life.hu megírta, Ariel Winter tavaly esett át egy mellkisebbítő műtéten, miután saját bevallása szerint nagyon rosszul érezte magát hatalmas keblei miatt.

Megműttette melleit Ariel Winter, a Modern család sztárja Forrás: AFP, Instagram

Önbizalomhiányt okozhat a tinilányoknak a nagy mell

Az érintett lányok egy része fizikai fájdalomról, alacsony önbizalomról és állandó megpróbáltatásokról számolt be egy friss kutatás szerint. A cikkért kattints ide!

Szívszorító! Vérrög okozta a hármasikreket szült édesanya haláláthttp://www.life.hu/drlife/20160308-casi-rott-harmasikreket-szult-edesanya-halalat-egy-verrog-okozta.htmlA kansasi Casi Rott két héttel azután vesztette életét, hogy életet adott hármasikreinek. Dr. LifeOrigoVilmos hercegnél nincs cukibb! Így kedveskedett egy beteg gyereknek a trónörököshttp://www.life.hu/drlife/20160311-vilmos-herceg-cuki-ajandekkal-kedveskedett-egy-altala-megmentett-beteg-kisgyereknek.htmlA mentőpilótaként dolgozó trónörökös egy gumikesztyűből varázsolt igazi meglepetést egy 3 éves kis betegnek. Dr. Life--Belehalt egy kórházi fertőzésbe egy újszülött kisbabahttp://www.life.hu/drlife/20160304-egy-ujszulott-kisbaba-egy-korhazi-fertozesbe-halt-bele-vas-megyeben.htmlEgy soproni nő négy évvel ezelőtt veszítette el kisbabáját egy Vas megyei kórházban a rossz higiéniás körülmények következtében elkapott fertőzése miatt. Dr. Life--Csak a szüléskor tudta meg, hogy gyereket várhttp://www.life.hu/drlife/20160219-charlotte-bryant-terhessege-csak-a-szuleskor-derult-ki-nem-tudott-rola-hogy-terhes.htmlCharlotte Bryant a kórházból üzent párjának, így közölte vele, hogy apa lett. Dr. Life--Jó célért modellkedik az amputált lábú Stacy Parishttp://www.life.hu/drlife/20160302-stacy-paris-amputalt-labu-modell-azert-modellkedik-hogy-tobb-testi-fogyatekos-modell-szerepeljen.htmlA 30 éves fiatal nő a Models of Diversity kampánya miatt vállalta a fotózást: a szervezet és Stacy is azért küzdenek, hogy több fogyatékkal élő modell szerepeljen a médiában. Dr. Life--Egyre rosszabb állapotban van a Playboy-mogul, Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/drlife/20160307-hugh-hefner-a-playboy-magazin-vezetoje-egyre-rosszabb-allapotban-van.htmlA Playboy-villa egyik lakója, Carla Howe kitálalt a világhírű sajtómágnás hétköznapjairól. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.