Az ENSZ felfüggesztette Marija Sarapova jószolgálati nagyköveti megbízását

Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez -
Marija Sarapova doppingbotrány ENSZ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ENSZ keddi közlése szerint felfüggesztette Marija Sarapova jószolgálati nagyköveti megbízását, mert az orosz teniszező doppingvétséget követett el. Sarapova 2007 februárjában lett az ENSZ jószolgálati nagykövete.
Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

A Grand Slam-tornákon ötszörös győztes játékos múlt hétfőn jelentette be, hogy a januári ausztrál nyílt bajnokságon elvégzett doppingvizsgálata pozitív eredményt hozott, meldonium jelenlétét mutatták ki a szervezetében.

A világ legjobban fizetett női sportolójának tartott 28 éves teniszező több szponzorát elvesztette a múlt héten.

Sajtótájékoztatóját követően a Nike amerikai sportruházatot gyártó vállalat, a Porsche autógyár és a TAG Heuer svájci órakészítő cég is közölte, hogy a vizsgálat végéig felfüggeszti a támogatását, ütőszponzora, a Head viszont kiállt mellette és szerződést hosszabbított vele.

Veszélyesek az antidepresszánsok: három tini történetehttp://www.life.hu/drlife/20160313-nem-lehetne-antidepresszanst-szedni-terapia-nelkul-a-who-szerint-harom-tini-tortenete.htmlA WHO aggasztó adatai szerint az utóbbi hét évben több mint 50 százalékkal nőtt azoknak a gyerekeknek a száma, akiknek a kezelőorvosuk antidepresszánst ír fel az állapotukra. Szakemberek szerint felmerül a kérdés, vajon valóban minden esetben van létjogosultsága a gyógyszernek? Dr. LifeThinkstockÍgy gondoskodik beteg szerelméről Tóth Gabihttp://www.life.hu/drlife/20160315-toth-gabi-szerelme-trap-kapitany-vagyis-molnar-gabor-influenzas-gabi-pedig-gondoskodik-rola.htmlTrap kapitány sem tudta megúszni az influenzaszezont, Gabi pedig annak ellenére ápolja, hogy közben retteg, ő is elkapja a vírust. Dr. LifeOrigoSzívszorító dráma! Újszülöttjével a karjában temetik el a 22 éves kismamáthttp://www.life.hu/drlife/20160315-ujszulottjevel-a-karjaban-temetik-el-a-22-eves-kismamat-victoria-anne-ramage-t.htmlNincs is annál szívszorítóbb, mint amikor egy várandós nő távozik az élők sorából. A 22 éves, 26. hétben járó Victoria-Anne Ramage kedden felkelt, gyermeke apjával épp reggelizni készült, majd pedig összeesett. Szerettei hiába siettek be vele a kórházba, már nem tudták megmenteni sem őt, sem gyermeke életét. Dr. Life--Diabetikus sokk: 82 kilót fogyott, majd 52 évesen meghalt a fogyiműsor szereplőjehttp://www.life.hu/drlife/20160315-rod-durham-diabetikus-sokkot-kapott-82-kilot-fogyott-majd-52-evesen-meghalt.html52 éves korában elhunyt az extrém fogyókúrás realityben szereplő Rod Durham. Dr. LifeOrigoSzex előtt tilos, utána viszont kötelező pisilni (18+)http://www.life.hu/drlife/20160315-otbol-egy-no-a-megszakitasos-kozosulest-valasztja-pedig-nem-kene.htmlNoha a megszakításos közösülés az esetek 30 százalékában sikertelen, ötből egy nő mégis ezt a védekezési módszert választja - állítja a brit Mayo Clinic friss kutatása.Dr. LifeThinkstock„Kíváncsi vagyok, hogy a szemébe néztél-e, amikor elvetted az életét” – Nyílt levél anyám gyilkosánakhttp://www.life.hu/drlife/20160311-nyilt-level-anyam-gyilkosanak-oszinte-olvasoi-sorok.htmlEgy máig meghasadt szívű, a lelke mélyén csak az édesanyját hiányoló nő sorait olvashatjuk. Levelében őszintén meséli el, hogy olykor csak egy ölelésre vágyik, és különböző jelzőkkel illeti azt a férfit, aki meggyilkolta az édesanyját, amikor ő még kisgyerek volt. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.