Két éve nem látogatja barátnője a nagybeteg Szaxi Maxit

Forrás: facebook/Szaxi Maxi -
agyvérzés Szaxi Maxi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dolly Roll és a Hungária legendás zenésze, Fekete Gyula állapota nem javul gyors ütemben. Mind barátai, mind rajongói reménykednek a zenész felépülésében.

A vérnyomásproblémákkal küzdő zenész tavalyelőtt kapott agyvérzést, méghozzá az Északi-tenger közepén, egy luxushajón, ahol zenélt. Mesterséges kómába helyezték, válságos volt az állapota.

“Pár napja bent voltam nála, de sajnos nem tudtam vele beszélni. Lassan megy a gyógyulás, ez érthető is, hiszen komoly betegségen esett át. Egyelőre azt sem tudni, mikor áll be jelentős javulás az állapotában. Egy biztos azonban, nagyon jó helyen van, és szakszerű kezelést kap. Én lennék a legboldogabb, ha minél hamarabb visszatérne és zenélne” - mondta a Blikknek nemrégiben egy, a neve elhallgatását kérő barát.

Forrás: facebook/Szaxi Maxi

A Vasárnapi Blikk úgy tudja, a zenészt lassan két éve nem látogatja barátnője, Erika sem, aki akkor is mellette volt, amikor hazahozták Németországból, ahol agyvérzés érte.

"Egy Budapesthez közeli, agyi érkatasztrófákra szakosodott intézetben ápolják Szaxi Maxit, de oda valami miatt már nem ment utána Erika. Szerintem valami nagy titok lehet emögött. Úgy tudom, teljesen összeomlott a baleset után, sok adóssága lett, és itthon rengeteget küszködött, mire végre munkát talált. Nem tudom, mi lehet az oka, hogy nem látogatja, pedig emberfeletti küzdelmet folytatott, hogy a legjobb ellátást kapja Gyula Németországban. Csak annyit tudok, hogy amikor hazajöttek, tőle minden felelősséget átvett a lánya, és mindent megtett azért, hogy a legjobb intézetbe kerülhessen" - – mondta a lapnak a zenész egyik régi barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.