Uma Thurman plasztikrémmé változott

műtét Uma Thurman plasztikrém plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uma Thurman belépője elég emlékezetesre sikerült az amfAR-gálán szombaton. A színésznő ugyanis teljesen felismerhetetlenné vált a rengeteg plasztikai műtét miatt.

A színésznőt még rajongói is alig ismerték fel, mivel a botoxkezelésének köszönhetően

teljesen eltorzult az arca.

Mondhatni elég furcsa fordulat köszönthetett be a Kill Bill és a Ponyvaregény sztárjának életébe, hiszen korábban ellenezte a szépészeti beavatkozásokat, most viszont úgy tűnik, hogy ő is rendszeresen aláveti magát ezeknek.

Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Jaime Amoro

/1502/T_lpl2015218164733
A zene ad reményt az üvegcsontú nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20160322-a-muveszet-ad-remenyt-az-uvegcsontu-nonek.htmlGaelynn Lea egy ritka örökletes betegségben, az úgynevezett üvegcsontúságban szenved, ami megakadályozta a normális növekedésben, ennek ellenére 20 éve hegedül, zenekarokban játszik, és kimondhatatlanul gyönyörű dalokat ír. Ezt mutatta meg a Tiny Desk koncerten. Dr. Life--Vért könnyezik a tinédzser, és nem tudják, hogy miérthttp://www.life.hu/drlife/20160311-a-lany-szemebol-es-a-fulebol-is-var-folyik.htmlLátszólag minden rendben van a 17 éves tinédzserrel, Marnie-Rae Harvey-val. Gyönyörű, élettel teli fiatal lány, ám van egy bökkenő. Vért könnyezik, az orvosoknak pedig fogalmuk sincs, arról, hogy miért. Dr. LifeOrigoBerki Krisztiánnak nem esett jól az újabb herevasaláshttp://www.life.hu/drlife/20160307-fajt-berki-krisztiannak-a-negyedik-herevasalasa.htmlBerki Krisztián tú lvan a negyedik herevasalásán is, ám ez a mostani nem sült el túl jól, ugyanis a tévés fájdalomra panaszkodott. Dr. Life--Szlovákiában is fertőz a Zika-vírushttp://www.life.hu/drlife/20160303-zika-virust-mutattak-ki-kelet-szlovakiaban-is.htmlSzlovákiában is kimutatták a Zika-vírust egy nő szervezetében, aki nemrég Dél-Amerikában járt - közölte a szlovák egészségügyi miniszter. Dr. Life--Nem szexelhet anélkül, hogy ne ugrana ki a csípőjehttp://www.life.hu/drlife/20160225-ehlers-danlos-szindromaban-szenved-a-fiatal-lany.htmlSzokatlanul hajlékony ízületek, nyúlékony bőr, sérülékeny szövetek, és törékeny csontok. A 19 éves lány egy ritka genetikai rendellenességben szenved, az Ehlers-Danlos-szindrómában. Dr. LifeOrigoMajdnem megölte egy tampon a fiatal lánythttp://www.life.hu/drlife/20160224-majdnem-a-toxikus-sokk-szindroma-olt-meg-egy-not.htmlA diáklány azt hitte, hogy csupán a stressz tünetei jelentkeztek nála, de kiderült, hogy toxikus sokk szindrómája van, amit egy 9 napja felrakott és elfelejtett tampon okozott. A végkimenetel halálos is lehetett volna. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.