Elérte, amiért küzdött: sterilizálni fogják a nőt, aki nem akar gyereket

Forrás: Instagram/ Holly Brockwell -
operáció egészségügy műtét terhesség NHS küzdelem sterilizálás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holly Brockwell minden évben benyújtotta a kérelmét a brit egészségügyi szolgálatnak, hogy sterilizálják, azonban mindannyiszor elutasították. Most végre nyert: a 30 éves brit nőt hamarosan megoperálják.

Holly Brockwell 26 éves kora óta minden évben benyújtotta a kérelmet a brit egészségügyi szervezetnek, az NHS-nek, hogy hajtsák végre rajta a sterilizációs műtétet.

Forrás: Instagram/ Holly Brockwell
Megható pillanatok! Először láthatta gyermekét a vak édesanyahttp://www.life.hu/drlife/20160323-egy-szuperszemuvegnek-hala-a-latasserult-anyuka-eloszor-lathatta-gyermeket.htmlA súlyosan látássérült anyuka saját szemével láthatta újszülött gyermekét, és hogy mindez hogyan vált lehetségessé? Egy eSight nevezetű speciális szemüveggel. Dr. LifeOrigoFurcsa fertőzés szedi áldozatait a pécsi kórházbanhttp://www.life.hu/drlife/20160325-talyogos-es-gennyes-sebekkel-kuzdo-emberek-a-pecsi-korhazbol-szekszard-megszolalt.htmlA szekszárdi kórház orvosainak tályogos és gennyes sebekkel küzdő embereket kellett átvennie a pécsi kórházból, mivel a jelek szerint ott nem voltak megfelelőek a higiéniai körülmények. Dr. Life--Sztárok, akik szembenéztek a meddőséggelhttp://www.life.hu/drlife/20160321-sztarok-endometriozissal-gyermek-nelkul-is-teljes-az-eletuk-velemenyek.htmlA mellrák mellett az endometriózis a késő harmincas éveikben járó nők egyik „ellensége”. Sok orvos a gyakori előfordulását a nők – az előző generációkhoz képest – egyre későbbi életkorba tolódó szüléseivel magyarázza. Pár sztár azonban ezt sem tartotta magában: a nőket szerető fitneszedzőtől kezdve a világhíres színésznőig néhányan kiálltak betegségükkel a nyilvánosság elé. Persze azért akadnak kivételek: egyikük az állapota ellenére is három gyermeket szült. Dr. LifeAFPMegdőlt a sztereotípia: A szőke nők IQ-ja magasabbhttp://www.life.hu/drlife/20160323-ohio-allami-egyetem-kutatasa-kideritette-a-szoke-nok-iqja-magasabb.htmlViccek állandó szereplői a szőke nők, akiknek általában az értelmi képességeikből csinálnak poént. Elterjedt nézet, hogy a világos hajszínű hölgyek kevésbé intelligensek, ám most a tudomány cáfolta ezt a sztereotípiát. Dr. Life--A gyógyszerész több, mint egy fiókhúzogató – Ezúttal ők bizonyíthatnak!http://www.life.hu/drlife/20160322-hatodik-alkalommal-keresik-az-ev-gyogyszereszet-felhivas-es-reszletek.htmlA Magángyógyszerészek Országos Szövetségének koordinálásával a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara 2016-ban hatodik alkalommal hirdeti meg az „Év Gyógyszerésze” pályázatot. Dr. Life--Kritizálói gyógyították ki étkezési zavarából az anorexiás modellthttp://www.life.hu/drlife/20160323-rachel-halsall-anorexias-modellnek-kritizaloi-segitettek-kigyogyulni-etkezesi-zavarabol.htmlAlig 40 kilót nyomott Rachel Halsall, amikor néhány fehérneműs fényképe alá érkező komment után belátta: akár bele is halhat, ha így folytatja. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.