Ezreket motivál az Instagramon ez az anorexiás lány

Forrás: instagram.com/bitingback -
betegség felépülés testképzavar anorexia Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves, Angliában élő Hayley Harris a közösségi oldalán dokumentálja lépésről lépésre, hogyan küzdött meg anorexiájával, és hogyan nyerte vissza egészséges testsúlyát.

Hayley Harrisnek már 4700 követője van az Instagramon, ezt a népszerűséget pedig példamutatás és terápia céljából használja: szeretné, ha a tinilányok tanulnának hibájából. A lány alig 38 kiló volt, amikor kórházba került a folyamatos éheztetése miatt. Akkor észlelte igazán a bajt, amikor

egy repülőút előtti kivzsgáláson közölték vele, hogy bármikor megállhat az utazás közben a szíve.

A riadt lány kivizsgáltatta magát, megállapították, hogy nyugalmi állapotban 40-es volt a szívritmusa, holott a normális érték 60-80 között lenne. Kórházba utalták, ahol két hónapon át kezelték, míg végül ismét elnyerte egészséges testsúlyát.

A lány követőivel osztja meg hétköznapjait Forrás: instagram.com/bitingback

A lány rendkívül hálás azért, hogy ma már ismét tudja szeretni önmagát, és hálás azért is, hogy családja és barátai végig mellette álltak. Abban bízik, hogy az Instagram oldala révén mások is megszabadulhatnak ettől a szörnyű betegségtől, és új életet kezdhetnek, ahogy azt ő is tette.

Egy újabb civilizációs betegség: a fordított anorexiahttp://www.life.hu/drlife/20101027-uj-betegseg-szedi-aldozatait-a-forditott-anorexia.htmlA sportolók között egyre inkább terjed egy ijesztő betegség, a fordított anorexia. Ez a rendellenesség - ami sok kiló felszedésével jár - korai halálhoz vezethet.Dr. LifeEgészségesebb a körteforma? Avagy ezért jobb a széles csípőhttp://www.life.hu/drlife/20160325-a-szeles-csipoju-nok-koreben-ritkabb-a-2-es-tipusu-diabetesz.htmlFriss kutatások bizonyították, hogy a széles csípőjű nők körében ritkább a kettes típusú cukorbetegség, most azonban végre arra is van némi rálátása a tudósoknak, hogy milyen genetikai okok állnak mindennek hátterében.Dr. LifeOrigoKarját törte egy balesetben a Class FM műsorvezetője, Kisóhttp://www.life.hu/drlife/20160326-kiss-orsi-kiso-a-class-fm-musorvezetoje-karjat-torte-egy-balesetben-amikor-gordeszkazott.htmlÓriásit bukott gördeszkájá­val Kisó, vagyis Kiss Orsi, akit he­tekig tartó gipszviselésre ítél­­tek az orvosok. A műsorve­ze­tő tudja, ő a felelős a történtekért. Dr. Life--Na, most örülhetnek igazán a kopaszodó férfiakhttp://www.life.hu/drlife/20160325-a-kopaszodast-visszafordito-uj-gyogyszer-milliok-szamara-adhat-remenyt.htmlA kopaszodást visszafordító új gyógyszer milliók számára adhat reményt.Dr. LifeOrigoElérte, amiért küzdött: sterilizálni fogják a nőt, aki nem akar gyerekethttp://www.life.hu/drlife/20160325-holly-brockwell-4-even-at-kuzdott-azert-hogy-sterilizaljak-mert-nem-akar-gyereket.htmlHolly Brockwell minden évben benyújtotta a kérelmét a brit egészségügyi szolgálatnak, hogy sterilizálják, azonban mindannyiszor elutasították. Most végre nyert: a 30 éves brit nőt hamarosan megoperálják. Dr. LifeOrigoA szülés után kendőt varrtak egy nő hasába Veszprémben http://www.life.hu/drlife/20160325-csaszarmetszes-utan-belazasodott-az-edesanya-kendot-hagytak-a-hasaban-veszprem.htmlAz édesanya a császármetszés után néhány nappal belázasodott. Először fertőzésre gyanakodtak, majd a vérképből kiderült, hogy nagyobb a baj. Nyomozás indult az ügyben. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.