születési rendellenesség vagina nemi szerv gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány 16 éves korában vette észre, hogy valami nincs rendben odalent. Azt mondta, úgy kell elképzelni a vagináját, mintha egy fordított orr lenne.

A lány elmesélte, hogy amíg másnál a vagina nyílása után egybefüggő üreg következik, azt nála egy-egy fal választja ketté. A hüvelye ugyanis két részre oszlik, ezért

két méhnyaka és két méhe van.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A vagináim szorosan egymás mellett vannak, azonban emiatt szex közben néha fájdalmat érzek” – mondta el aRedditen. Azt is elárulta, hogy inkább

csak a jobb oldali vaginájával élvezi az együttléteket.

Ráadásul az is megtörténhet, hogy mindkét méhében gyermeket hord ki, ami elég veszélyes állapot mind rá, mind a babákra nézve!

„A hormonok miatt ez elvileg nehezen lehetséges, de olvastam már olyan esetről, amikor megtörtént. Akkor a nő egyik méhében ikrek voltak, a másikban pedig csak egyetlen baba” - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.