Kulcsár Edina: "A csomók nem nagyobbodtak"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
mell csomó vizsgálat daganat szépségkirálynő Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő nemrég MR-vizsgálaton járt és kiderült, hogy a mellében talált csomók nem lettek nagyobbak, amit szerelmének is köszönhet.

Kulcsár Edina mellében tavaly év végén csomókat találtak. Szerencsére a vizsgálatok kimutatták, hogy jóindulatú daganatokról van szó, ám a kontrol háromhavonta elmaradhatatlan és most nagyon jó híreket kapott Edina – írj a Story.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„A legutóbbi MR-vizsgálat megnyugtató eredménnyel zárult, kiderült, hogy a csomók nem nagyobbodtak, sőt mintha zsugorodtak volna a mellemben. Meggyőződésem, az élethez való pozitív hozzáállásnak és szerelmemnek is köszönhetem, hogy megúsztam a bajt, és nem nagyobbodtak a csomók a mellemben, vagyis száz százalékig jóindulatú elváltozások okoztak izgalmakat a szeretteimnek és nekem" – mondta Edina.

Életmentő műtéten esett át Balázs Fecóhttp://www.life.hu/drlife/20160407-balazs-feco-zenesz-enekes-eletmento-muteten-esett-at.htmlAz énekes hosszú évek óta figyel az egészségére, hiszen 1994-ben infarktuson esett át. Ám most újra operációra volt szüksége. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huGalambos Lajcsi egy dologért hálás a börtönnekhttp://www.life.hu/drlife/20160405-galambos-lajcsi-mulatos-zenesz-egy-dologert-halas-a-bortonnek.htmlA mulatós zenész a rácsok mögött szembesült azzal, hogy emésztőrendszerével gond van és ezért életmódváltásra van szüksége. Dr. Life--Ismét kórházba került Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20160331-rekasi-karoly-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-ismet-korhazba-kerult-mert-mutott-laban-a-seb.htmlA Barátok közt forgatásán nyílt szét a seb Rékasi Károly lábán, ezért mentőt kellett hívni hozzá a stúdióba. A vérző színészt a kórházban látták el. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoErdélyi Mónika szépészeti beavatkozáson járthttp://www.life.hu/drlife/20160322-erdelyi-monika-musorvezeto-szepeszeti-beavatkozason-jart.htmlA műsorvezető beadta a derekát, természetesség ide vagy oda néha jól jön egy kis segítség ahhoz, hogy egy nő megfiatalodjon. Dr. Life--Rózsa Györgyöt gerincsérvvel műtöttékhttp://www.life.hu/drlife/20160303-rozsa-gyorgyot-musorvezetot-gerincservvel-mutottek.htmlA műsorvezetőt pokoli fájdalmakkal szállították kórházba, majd muszáj volt megműteni. Azóta lánya, Csilla ápolja. Dr. Life--Férje ápolja legendás színésznőt, Csűrös Karoláthttp://www.life.hu/drlife/20160217-csuros-karolat-szinesznot-ferje-apolja-mert-eppen-otthonaban-labadozik-bokaszalag-szakadasa-utan.htmlJanuári balesete óta még otthonában lábadozik a legendás színésznő. A Mokkában telefonon érdeklődtek az állapota felől. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.