Csoda, hogy egészséges Damuék babája

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
koraszülés Damu Roland terhesség kisbaba alkohol egészség maja Damu Edina egészséges
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu felesége masszívan ivott és dohányzott a terhessége alatt, de szerencsére kisbabája, aki koraszüléssel jött világra, egyedül táplálkozik, és egyelőre minden lelete rendben van.

Damu Roland kislánya, Maja 1,7 kilóval született, így muszáj inkubátorban tartani, illetve infúzióra kötni, azonban édesanyja már tápszert is ad neki, vagyis önállóan tud táplálkozni a cumisüvegből, ami valóságos csodának számít - írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Amikor először a kezembe foghattam Maját, arra gondoltam, hogy innentől kezdve csak miatta élek. Óriási szerencse, hogy még sincs alkoholszindrómája, és egészséges olyannyira, hogy már tápszert is kapott, bár néha még valóban infúzióra teszik. Roland egyébként úgy viselkedik, mint bármelyik izgatott kispapa, mindennap jön látogatni, többször sírva fakadt a boldogságtól" – mondta Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.