A 23 éves Sophie Hartwel olyan súlyos állapotban van, hogy a szülei pénzt gyűjtenek a kezelésére. A lány azt hiszi, a kalóriák képesek felszívódni a bőrén keresztül is!

A fiatal lány betegsége iskolai zaklatásokkal, és gúnyolódásokkal kezdődött. Sokszor csúfolták társai a kinézete miatt, de állapota akkor fordult még rosszabbra, amikor elveszítette nagyszüleit. 

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Depressziós lett, és attól kezdve a súlya rohamosan csökkent. Annyira megszállottja lett kinézetének, hogy a konyhába sem teszi be a lábát, amikor a szülei főznek, mert attól fél, hogy belélegzi a kalóriákat. “Meggyőződésem, hogy be tudom lélegezni a kalóriákat, és felszívódnak a bőrömön keresztül. Nem lehetek a konyhában, mikor főznek, de még a sütő előtt sem vagyok képes elmenni, ha be van kapcsolva” - mondta a lány a The Sun magazinnak.  

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Amikor Spohie mindössze 25 kilót nyomott súlyos állapotban szállították kórházba. Ha akkor nem avatkoznak közbe, valószínűleg ma már nem élne a 23 éves lány. Ám a brit szakemberek közreműködésének ellenére, Sophie nem tud túljutni étkezési zavarain. A családja kétségbeesett, és úgy vélik egy amerikai speciális program segíthetne a lánynak, de ahhoz 39 millió forintnak megfelelő összegre lenne szükségük. Az interneten próbálják összegyűjteni a szükséges pénzt.