A 36 éves Pauline író, személyi edző, adománygyűjtő, szónok, emellett feleség és anya. Mindezt úgy, hogy egy születési rendellenesség miatt nincsenek végtagjai.

Pauline az egészséges emberekhez hasonlóan úszik, autót vezet, vásárol és a közösségi médián keresztül ezreket inspirál. Mindemellett hálás azoknak, akik támogatják, mert

tudja, hogy egyedül nem lenne képes minderre.

"Végtagok nélkül születtem és nem érzem a különbséget" – mondja Pauline.

Forrás: Facebook / Pauline Victoria

Pauline már gyerekként megszokta, hogy kezek és lábak nélkül éli mindennapjait, olyannyira, hogy ma már nem is tudná máshogy elképzelni. Sokáig fel sem fogta, hogy az erről készült videóival másokat is arra ösztönöz, hogy

változtassanak, és értékeljék mindazt, amit kaptak az élettől.

"Rájöttem, hogy az emberek nézik a YouTube videóimat, hogy hogyan eszem, sminkelek, vezetek és email-eket küldök kezek és lábak nélkül. Ez inspirálja őket, hogy változtassanak az életükön. Ezért csinálom, hogy segítsek másoknak kihozni belőlük a maximumot."

Az első lépések

A lányt úgy nevelték a szülei, mint egy átlagos gyereket, négyéves korában pedig kapott kar és láb protéziseket, azokkal próbált járni - írja a The Sun.

"Izzadtam, amíg képes voltam megtenni egy lépést. Az édesapám ekkor azt mondta, azt az energiát, amit egy lépés megtételére fordítanék, sokkal fontosabb dolgokra is használhatom, mint a járás. Így is tettem."

Pauline ezek után kerekesszéket kapott, amit a lába csonkjával irányított. A mai napog hálás a szüleinek azért, mert átlagos iskolába íratták,

mivel a félelmekkel ellentétben egyáltalám nem bántották, sőt!

"Úgy kezeltek, mint mindenki mást. Imádok olvasni, így megtanultam például azt is, hogyan egyek. Néztem a többi gyereket és alkalmazkodtam."

Forrás: Youtube

Amikor Pauline egyetemre ment, ráadásul távol az otthonától, az volt a célja, hogy

megmutatja a szüleinek, hogy egyedül is képes boldogulni.

"A szobatársam egy hawaii lány volt, és mikor először találkoztunk, láttam rajta, hogy kicsit ledöbbentette a látványom. Megkérdeztem, hogy néha tudna-e segíteni nekem a fürdőszobában. Azóta is jó barátok vagyunk."

A nagy Ő

23 éves korában ismerte meg jövőbeli férjét, Tedet, akivel 2002-ben házasodtak össze, azóta született egy közös gyermekük is, Arron.

"Először tudomást sem vettem Tedről, de ő azt mondja, hogy rögtön észrevett. Sokat beszélgettünk. Azt mondja, amikor meglátott, tudta, hogy én vagyok a nagy Ő. Nekem ez kicsit tovább tartott, de ma már jót nevetünk ezen."

Forrás: Youtube

"A férjem csodálatos, a fiam gyönyörű. Csak azért, mert nincsenek végtagjaim, még nem vagyok más, mint ti" - tette hozzá boldogan.