A 31 éves Caroline Heinle reméli, hogy végre megvalósíthatja álmát, és színésznő lehet New Yorkban.

Caroline Heinle 15 éves volt, amikor gerincferdülést diagnosztizáltak nála. A New Jersey-ben született lány állapota akkor kezdett rosszabbodni, amikor a filmipar fővárosába, Los Angelesbe költözött, hogy végre megvalósítsa álmát, és színésznő lehessen.

Forrás: Caroline Heinle

A most 31 éves fiatal nő egy koktélbárban kezdett el dolgozni pincérként. A megterhelő állómunka miatt Caroline 32 fokos gerincferdülése hamarosan 46 fokos lett, és mindemellett állandó fájdalmakkal küzdött. Túl vékonyra fogytam, és túl sokat vállaltam magamra - mondta el a The New York Postnak Caroline, aki végül a műtét mellett döntött.

Forrás: Caroline Heinle

A műtét után néhány órával már sétált, 8 hónappal később pedig elkezdett edzőterembe járni. Caroline tervei szerint hamarosan visszaköltözik New Yorkba, és még egyszer nekifut, hogy megvalósíthassa álmát, és színésznő lehessen.

Gyógyítsd a gerincedet speciális jógával!
A szervezet egyik alappillére a gerinc, ezért nagyon fontos figyelni az egészségére. A stressz, a rossz tartás, az egész napos ülőmunka miatt kialakuló elváltozások és a fájdalom megelőzésében segít a jóga egy speciális változata. A Life.hu cikkéért kattints ide!