Nehéz döntés előtt áll a várandós Bettie Jo, aki egy év leforgása alatt közel 100 kilótól szabadult meg, de még így is 200 kilót nyom, ami veszélyezteti az ő és gyermekének egészségét is. A nő most eldöntheti: továbbra is eszik, vagy átesik egy műtéten, és diétázni fog.

Egy houstoni nőnek, Betti Jo Elmore-nak eddig is kemény élete volt: 13 évesen megerőszakolták, ezért az evésbe folytotta bánatát. 200 kilót nyomott, amikor megismerte párját Josh-t, de miután összejöttek Bettie továbbra is hízott, végül

300 kilósan már megmozdulni sem tudott,

emellett az sem könnyítette meg a helyzetét, hogy Josh nem akarta, hogy lefogyjon, mert attól félt, hogy ha ez megtörténik, akkor már nem lesz rá szüksége, mivel gyakorlatilag ő lett az ápolója a már mozgásképtelen lánynak - számolt be a Daily Mail.

Forrás: TLC

Dilemma

Bettie végül kórházba került, de sikerült megmenteni az életét, ez volt az áttörés, ugyanis ezután egy gyomorszűkító műtétnek köszönhetően

sikeresen leadott közel 100 kilót, amibe Josh is beletörődött.

Forrás: TLC

De a lány megpróbáltatásai ezzel még nem értek véget, ugyanis Bettie terhes, egyrészt a súlyfeleslege veszélyezteti az ő és a kicsi életét is, másrészt pedig olyan tömeg nehezedik a gerincére, hogy akár le is bénulhat, és ezt a növekedő magzat súlya is súlyosbíthatja.

Ám az orvosok szerint a műtét is elég kockázatos...

A TLC csatornán futó "Az élet közel 300 kilósan: Hol vannak most?" című műsorban Bettié lesz a főszerep, akinek a következő részben el kell döntenie, hogy vállalja-e az operációt, vagy továbbra is csak a szerencséjében bízik - írja a Daily Mail.