Az ukrán Valerija Lukjanova és Lolita Richie után újabb élő Barbie-ról beszél a világ: Sarah Burge 190 milliót költött plasztikára, hogy úgy nézzen ki, akár Barbie. Ám az ő története teljesen másképp kezdődött.

Az 55 éves Sarah évekkel az átalakulás kezdete után közel 150 szépészeti beavatkozáson van túl, de a többi élő Barbie-babával ellentétben az ő plasztikafüggősége egy szörnyű támadással kezdődött. 

Forrás: NORTHFOTO/E! Entertainment/XPOSUREPHOTOS.COM/E! Entertainment/Xposurephotos.C

A nő ugyanis azután kattant rá a szépészeti beavatkozásokra, miután családon belüli erőszak áldozata lett,

ugyanis a bántalmazás miatt teljesen eltorzult az arca.

A plasztikai műtétek között szerepelt a mellnagyobbítás, a zsírleszívás, a botox, az ajakfeltöltés és a ráncfelvarrás is. De az is megesett, hogy saját gyerekeitől kapott ajándékba egy plasztika-kupont. Sarah ezt viszonozta is, mivel karácsonyra egy zsírleszívásra szóló utalványt ajándékozott a hétéves lányának.

Sarah Burge és hétéves lánya, AmyNorthfoto

Sarah a pénzt sem sajnálta a meglehetősen drága kezelésekre, eddig ugyanis 500.000 fontot, azaz

közel 190 millió forintot költött, hogy kedvenc játékára, a Barbie-ra hasonlítson. 

A nő nem csak ezt az álmát váltotta valóra, nemrég például megnyitotta otthonában saját mini szépségklinikáját, így nem csak saját magának adja be a botox injekciókat, hanem az ajtónál sorakozó vendégeinek is. Sarah főleg azokra a páciensekre fókuszál, akik szintén családi erőszak áldozatai lettek, vagy egy támadás, baleset miatt megsérült az arcuk.

"Nekem az a legfontosabb, ha segíthetek másoknak abban, hogy végre ismét szeressék magukat” – nyilatkozta Sarah a Daily Mailnek.